Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Δεν περιμένουμε να χάσει βαθμούς η City»

Robertson: «Δεν περιμένουμε να χάσει βαθμούς η City»

Δηλώσεις παραχώρησε και ο Andy Robertson στη μικτή ζώνη του St James’ Park μετά το χθεσινό διπλό της Liverpool εναντίον της Newcastle.

O Robbo αναφέρθηκε τόσο σε όσα συνέβησαν στο γήπεδο της ομάδας του Rafa Benitez, όσο και στη μεγάλη φετινή αντίπαλο των Reds. Manchester City.

Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα είπε ο αμυντικός της ομάδας μας:

«Η πίεση είναι και στις δύο πλευρές, είναι μία αδιανόητα έντονη κούρσα τίτλου. Ξέραμε ότι το μόνο πού μπορούσαμε να κάνουμε είναι να το τραβήξουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, και ευτυχώς αυτό είναι πού έχει συμβεί.»

«Αν φτάσουμε τους 97 πόντους χωρίς να αναδειχθούμε πρωταθλητές, θα είμαστε προφανώς πικραμένοι, όμως θα έχουμε δώσει ο,τι είχαμε και δεν είχαμε. Ανταγωνιζόμαστε με μία πρωτοκλασάτη ομάδα, ενώ είμαι σίγουρος ότι και αυτοί πιστεύουν το ίδιο για μας.»

«Η πίεση αυτή τη στιγμή είναι στη μεριά της City, όμως είχαν 8 μέρες για να προετοιμάσουν το παιχνίδι τους με τη Leicester και είμαι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμοι γι’ αυτό.»

«Δεν περιμένουμε τίποτα, όμως πάντα έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε.

Στη συνέχεια ο Robertson αναφέρθηκε στο πώς καταφέρνουν αυτός και οι συμπαίκτες του να παραμένουν ψύχραιμοι υπό πίεση, ενώ επί τι ευκαιρία των χρυσών χθεσινών αλλαγών του Klopp (Shaqiri και Origi) εξύμνησε τη συμβολή των παικτών πού δεν έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν τόσο πολύ όσο ο ίδιος (ή οι Alisson, van Dijk, Mane, Firmino και Salah):

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση (το να πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους τη στιγμή πού ένα παιχνίδι στραβώνει). Αν κοιτάξεις τι έχουμε κάνει μέσα στη σεζόν, θα προσέξεις ότι έχουμε πετύχει αρκετά γκολ στα τελευταία λεπτά. Το μυστικό είναι το να παραμένουμε ήρεμοι», τόνισε.

«Ξέρουμε ότι είμαστε υγιείς και δυνατοί, και αυτός είναι ο λόγος πού δεν τα παρατάμε. Ευτυχώς, o Divock (Origi) έκανε πάλι μία υπέροχη κεφαλιά!»

«Και οι δύο του κεφαλιές, η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) και αυτή με την Everton, ήταν πολύ σημαντικές για μας, και έδειξε τον λόγο για τον οποίο υπάρχουν όλες οι ομάδες.»

«Ίσως (κάποιοι παίκτες) δεν έχουν παίξει όσο θα ήθελαν, όμως ο Shaqiri πέρασε στο παιχνίδι και δημιούργησε το τελευταίο γκολ, ο Divock επίσης μπήκε ως αλλαγή και σκόραρε, ενώ και ο Sturridge συνεισέφερε σημαντικά στα 90 λεπτά πού έπαιξε, ενώ δεν έχει αγωνιστεί πολύ μέσα στη σεζόν.»

«Μπράβο σε όλα τα παιδιά πού δεν έχουν αγωνιστεί πολύ, επειδή μας έχουν ‘κουβαλήσει’ μέσα στη σεζόν, όπως και στα παιδιά πού παίζουν συνέχεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε βρει μία φόρμουλα νίκης.»

O Andy Robertson πανηγυρίζει μαζί με τον Mo Salah το γκολ του Αιγύπτιου.
O Andy Robertson πανηγυρίζει μαζί με τον Mo Salah το γκολ του Αιγύπτιου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com