Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ασταμάτητος ο Messi ”

Klopp: “ Ασταμάτητος ο Messi ”

Η Liverpool το πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο Camp Nou κόντρα στην Barcelona, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και οι Καταλανοί πήραν τη νίκη με 3-0 με τον Lionel Messi να είναι ο καλύτερος τους παίκτης για ακόμη μια φορά και να σημειώνει ένα γκολ από μια καταπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τον Αργεντινό και για την εμφάνιση της Barcelona στον αγώνα.

Για τον Messi ο Γερμανός είπε τα εξής:

“ Σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι ασταμάτητος. Δεν μπορείς να αμυνθείς σε μια τέτοια εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο γκολ της ομάδας του, μάλλον δεν ήταν και το πιο όμορφο τέρμα στην καριέρα του, γιατί πρώτα είχα βρει στο δοκάρι η μπάλα, αλλά το επόμενο ήταν. ”

“ Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την αντιμετώπισή μας στον Messi. Τον θαυμάζω και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι. Εμείς παίξαμε το ποδόφαιρό μας και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Μου άρεσε η εμφάνισή μας. Γνωρίζαμε και από πριν, πως ο Messi είναι κορυφαίος παίκτης και το είδαμε ξανά στον αγώνα. Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα.”

Για την Barcelona πρόσθεσε:

“ Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και τελικά σε πολλές περιπτώσεις το καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολο για την Barcelona να μας αντιμετωπίσει, αλλά εμείς χάσαμε 3-0, οπότε μάλλον ο Valverde τα έκανε όλα σωστά και εγώ όλα λάθος. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Barca. Η ενδεκάδα ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Μόνη αλλαγή ο Vidal και ίσως το ένα ακραίο μπακ. ”

Ο Messi έγραψε το 3-0 με εκτέλεση φάουλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com