Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή ”

Klopp: “ Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή ”

Η Liverpool γνώρισε βαριά ήττα στην Καταλονία από την Barcelona και ο Jürgen Klopp τόνισε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης, πως η ομάδα πρέπει να επικεντρωθεί στον αγώνα με τη Newcastle και θα παλέψει για την ανατροπή την επόμενη Τρίτη στο Anfield.

Αν η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω από το τελικό αποτέλεσμα:

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν αξίζαμε περισσότερα από όσα πήραμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά εκείνοι σκόραραν 3 γκολ και εμείς κανένα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και εγώ είμαι χαρούμενος με αυτό. Ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League τα δύο τελευταία χρόνια. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και τους δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα. ”

“ Ετσι είναι το Champions League. Δεν είναι όμως τεράστιο πρόβλημα να χάσεις εκτός έδρας, αν σκοράρεις. Εμείς δεν σκοράραμε και εκεί είναι το πρόβλημα. Κάναμε πιο δύσκολη τη ζωή μας. ”

Τι είπε στους παίκτες του στα αποδυτήρια του μετά τη λήξη του αγώνα:

“ Τους είπα, πως είμαι πραγματικά πολύ περήφανος από εκείνους. Μου άρεσε η εμφάνισή τους. Ήταν υπέροχη. Αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε άλλο την Barcelona και την ρεβάνς. Πρέπει να κοιμηθούμε, να επιστρέψουμε σπίτι και να προετοιμαστούμε για την Newcastle. Ό,τι και αν συμβεί θα είμαι περήφανος για τα παιδιά. ”

Για το τελικό σκορ:

“ Γνωρίζουμε ποιο είναι το τελικό σκορ και πως ο κόσμος που δεν θα έχει δει το ματς, θα πει διάφορα. Εμείς απλά πρέπει να το αποδεχθούμε. Το σημαντικό είναι να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα 3-0. Δεν και μεγάλη σημασία τι θα πω εγώ για το τελικό σκορ. ”

Αν πιστεύει στην ανατροπή:

“ Ναι. Το πιστεύω, γιατί είναι ποδόσφαιρο, αλλά πριν τον αγώνα θα έλεγα πως είχαμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Είναι δύσκολο και αν η Barcelona παίξει με αντεπιθέσεις θα μας το κάνει πιο δύσκολο. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

Για την ανατροπή στο Anfield η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com