Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rakitic: “ Πρέπει να σέβεσαι το Camp Nou ”

Rakitic: “ Πρέπει να σέβεσαι το Camp Nou ”

Μαζί με τον προπονητή της Barcelona, Ernesto Valverde μίλησε ο κεντρικός μέσος της ομάδας, Ivan Rakitic και τόνισε, πως όλοι πρέπει να σέβονται το Camp Nou, διότι η ατμόσφαιρά του είναι μοναδική και δεν υπάρχει σε άλλο γήπεδο στον κόσμο.

Πως θα προσεγγίσει τον αγώνα εκείνος και η ομάδα του:

“ Πάμε να παίξουμε ένα ημιτελικό Champions League. Έχουμε ψυχολογία από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουμε να παίξουμε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και θα το προσπαθήσουμε. ”

Για τον Lionel Messi και τα τρόπαιά του:

“ Ο Leo έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα σε 15 χρόνια. Μας δίνει μεγάλο κουράγιο, όταν τον βλέπουμε να σηκώνει το τρόπαιο. ”

Για τον Klopp:

“ Ο Klopp από ότι έχω καταλαβεί προσπαθεί να αποφορτίσει λίγο τους παίκτες του. Θέλει να δουν οι παίκτες του το Camp Nou ως ένα γήπεδο, όπως όλα τα άλλα. Αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις στο Camp Nou. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα. ” Είπε ο Rakitic.

“ Η ατμόσφαιρα στο Camp Nou είναι διαφορετική και δεν υπάρχει σε κανένα άλλο γήπεδο. Πρέπει να το σέβεσαι. ”

Για τους Suarez και Coutinho:

“ Είμαι σίγουρος πως και ο Luis και ο Philippe θα είναι ευγνώμων στην πρώην ομάδα τους και στους οπαδούς, αλλά ελπίζω να απολαύσουν τον αγώνα με την Barca. ”

Τέλος, για τον Virgil van Dijk:

“ Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο. Υπάρχει μέγαλος σεβασμός για γύρω από το πρόσωπό του. Πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Αγγλία. ”

Ο Rakitic αναμένεται να ξεκινήσει για την Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com