Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Riera: “ Έκανε το σωστό που έφυγε ο Coutinho, θα περάσει η Barcelona ”

Riera: “ Έκανε το σωστό που έφυγε ο Coutinho, θα περάσει η Barcelona ”

Ο Riera πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Bolton.

Ένας πρώην παίκτης της Liverpool, ο Albert Riera μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση των Reds με τους Blaugrana και ρωτήθηκε, αν ο Philippe Coutinho έκανε το σωστό, που επέλεξε να φύγει από τη Liverpool τον Ιανουάριο του 2018 με προορισμό την Βαρκελώνη και το Camp Nou.

Ο Ισπανός εξτρέμ αγωνίστηκε στη Liverpool για δύο σεζόν, το 2008-09 και το 2009-10.

Όταν ρωτήθηκε, αν ο Coutinho πήρε τη σωστή απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο απάντησε:

“ Ναι, έκανε τη σωστή απόφαση. Βρισκόταν σε έναν μεγαλο σύλλογο, όπως η Liverpool και πήγε στην ίσως μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, τη Barcelona. Δεν έχουν όλοι μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. ” Δήλωσε ο Riera στο Goal.com.

Για τις εμφανίσεις του Βραζιλιάνου μέσου πρόσθεσε:

“ Μπορεί να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, αλλά είναι ένας, ο οποίος αν κρίνουμε και από τις εμφανίσεις του, πρέπει να βρίσκεται πάντα στην αρχική ενδεκάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα η Barcelona και ο Coutinho μπορεί να τα πάει ακόμη καλύτερα, αν και ήδη είναι ένας σημαντικός παίκτης. Θέλει να πάντα να δίνει το 100%. ”

Έπειτα ρωτήθηκε για το αποψινό Barcelona – Liverpool: 

“ Είναι δύσκολο να κάνω μια πρόβλεψη, αλλά αν η Barcelona κάνει το παιχνίδι της, θα πάρει εκείνη την πρόκριση. Ένα 2-0 ή 3-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το πρώτο σκέλος, αλλά δεν νομίζω να δούμε πάρα πολλά γκολ. ”

“ Θα δούμε ένα πιο γρήγορο παιχνίδι στο Liverpool και περιμένω περισσότερα γκολ. Μια ισοπαλία με γκολ θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα στο Anfield, ώστε να περάσει τελικά η Barcelona. ” Τόνισε ο Riera.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν απόψε τον Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com