Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση για τον Nicolas Pepe η Liverpool;

Ετοιμάζει πρόταση για τον Nicolas Pepe η Liverpool;

Μία ευχάριστη ενημέρωση μας παρείχε προ ολίγων ωρών το επίσημο site της Liverpool, αναφορικά με την επικείμενη μεταγραφική δραστηριότητά της.

Συγκεκριμένα, το liverpoolfc.com, επικαλούμενο τη γαλλική L’Equipe, διαμηνύει ότι η πρόταση της ομάδας μας στη Lille θα κατατεθεί εντός των επόμενων εβδομάδων.

Ο επιθετικός της γαλλικής ομάδας έχει ήδη πετύχει 19 γκολ στη φετινή Ligue 1 και είναι πίσω μόνο από τον Kylian Mbappe, ενώ εκτός των Reds, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Inter, Bayern Munich, PSG καθώς και της Chelsea, η οποία -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- τον βλέπει σαν διάδοχο του Eden Hazard, σε περίπτωση πού ο Βέλγος αναχωρήσει για τη Μαδρίτη.

Επίσης (και συμφώνως πάντα με την L’Equipe, η ομάδα μας έκανε την πρώτη της κίνηση νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο, ρωτώντας τη Lille για τον παίκτη και τη διαθεσιμότητά του.

Επιπλέον, το site των Reds μεταφέρει μετ’ επιφυλάξεως την πληροφορία ότι η Inter έχει ήδη καταθέσει πρόταση 52-60 εκατομμυρίων για τον Pepe.

Τέλος, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, μιλώντας στο μέσο Telefoot, παραδέχτηκε επίσημα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει:

«4 ή 5 παίκτες θα φύγουν το καλοκαίρι.»

«Ο Pepe ειδικά είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει, διότι εντάσσεται σε ένα μισθολογικό εύρος στο οποίο δε μπορούμε να ανταποκριθούμε. Έχει την επιλογή να αποχωρήσει αν θέλει.»

O μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Nicolas Pepe, με τη φανέλα της Lille.
O πιθανός μεταγραφικός στόχος της Liverpool, Nicolas Pepe, με τη φανέλα της Lille.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com