Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Ox μετά την επιστροφή του!

Το μήνυμα του Ox μετά την επιστροφή του!

Ο Alex Oxlade – Chamberlain επέστρεψε χθες στην αγωνιστική δράση ύστερα από έναν ολόκληρο χρόνο εκτός γηπέδων. Ο Άγγλος χαφ της Liverpool είχε τραυματιστεί στον περσινό ημιτελικό του Uefa Champions League κόντρα στη Roma και έκτοτε πέρασε μια μακρά και δύσκολη περίοδο αποκατάστασης με σκοπό να είναι ξανά έτοιμος να αγωνιστεί με τα χρώματα των Reds.

Η είσοδος του στο 73o λεπτό του χθεσινού αγώνα ως αλλαγή, ενθουσίασε το κοινό του Anfield το οποίο και τον αποθέωσε. Βέβαια, περισσότερο χαρούμενος με την επιστροφή του ήταν ο ίδιος ο Chamberlain, ο οποίος έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους φιλάθλους μέσω ενός μηνύματος στο Instagram:

«367 ημέρες αργότερα… δεν μπορώ να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι που επέστρεψα στα γήπεδα. Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να επανέλθω, όλο το προσωπικό του συλλόγου και φυσικά τους συμπαίκτες μου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το κοινό της Liverpool, που με στήριζε σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της καριέρας μου. Η υποδοχή που έλαβα σήμερα είναι κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ. YNWA»

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Chamberlain λίγο έλειψε να σκοράρει στο χθεσινό παιχνίδι, με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια.

Ο Chamberlain αφήνει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό και κοιτάζει μπροστά.
Ο Chamberlain αφήνει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό και κοιτάζει μπροστά.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com