Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Huddersfield

Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Huddersfield

Η Οι Reds διέλυσαν την Huddersfield με το εμφατικό 5-0 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Anfield και ο Jürgen Klopp είχε πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος με την εμφάνιση και την μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Ο Klopp μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της Liverpool στον αγώνα:

“ Είχαμε αναλύσει από πριν τον αγώνα, πως θα έπρεπε να πιέσουμε ψηλά, προκειμένουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το γκολ του Naby ήταν πολύ γρήγορο και δεν γινόταν να μην αιφνιδιάσει την Huddersfield. Ήρθε αρκετά γρήγορα το γκολ και όχι δεν έχω πρόβλημα με τα γρήγορα γκολ, αλλά δεν έδειξε πόσο δύσκολο ήταν τελικά το παιχνίδι. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας: 

“ Έπρεπε να αμυνθούμε καλά από την αρχή και να προστατέψουμε το προβάδισμά μας, αυτό ήταν κάτι που τελικά το κατάφεραν τα παιδιά. Στη συνέχεια είχαμε το momentum με το μέρος μας και σκοράραμε 5 πανέμορφα γκολ. Η Huddersfield πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, όμως εμείς ήμασταν αρκετά καλοί στα τελείωματα των φάσεων και σκοράραμε στη σωστή στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν και πάλι πολύ καλοί και σκοράραμε όμορφα γκολ, για να πάρουμε τη νίκη. ”

Για την απόδοση του Naby Keita στο ματς ο Γερμανός πρόσθεσε:

“ Αυτό ήταν το πλάνο μας από την αρχή για τον Naby. Ο κόσμος μπορεί να περίμενε να το κάνει από την πρώτη μέρα, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Naby χρειάστηκε χρόνο και του τον δώσαμε. Κόντρα στη Huddersfield ήταν το καλύτερό του παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Ήταν πολύ ήρεμος με την μπάλα στα πόδια, αρκετά σταθερός στην επίθεση, καλός στις πάσες και ήταν πολύ ασφαλής στο παιχνίδι του. Έκανε ένα φανταστικό ματς. ”

Για τους 91 βαθμούς της ομάδας:

“ Είμαστε μια καλή ομάδα. Έχουμε 91 βαθμούς, γιατί τα παιδιά έχουν πραγματοποιήσει μια καταπληκτική σεζόν και έχουν κάνει μεγάλα παιχνίδια. Οι βαθμοί που έχουμε είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Salah και Mane στην πεντάρα επί της Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com