Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για την επιστροφή του Chamberlain

Ο Klopp μίλησε για την επιστροφή του Chamberlain

Ακριβώς έναν χρόνο και δύο ημέρες μετά την ημέρα του τραυματισμού του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Roma, ο Alex Oxlade-Chamberlain επέστρεψε στη δράση με την πρώτη ομάδα των Reds και πάτησε ξανά το χορτάρι του Anfield.

Ο Jürgen Klopp δεν μπορούσε να μην αναφέρθει στην επιστροφή του Ox στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα στην κάμερα του Sky Sports και είχε να πει αρκετά για την επανεμφάνιση του διεθνή μέσου.

Ο Γερμανός τεχνικός για τον Chambo είπε τα εξής: 

“ Ήταν λίγο άσχημο, που τον είδαμε να χάνει τελικά την ευκαιρία μετά από μια τόσο όμορφο κίνηση, αλλά τον είδαμε ξανά να χαμογελάει και αυτό ήταν πολύ θετικό. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι ακόμα καλύτερος άνθρωπος από παίκτης. Φανταστείτε πόσο δηλαδή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Είναι απίστευτος. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Ήταν ξεκάθαρο, πως έπρεπε να χειριστούμε με προσοχή την περίπτωσή του. Τον βλέπουμε στην προπόνηση και όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνον. Ήταν το τέλριο ματς, για να τον χρησιμοποιήσουμε. ”

Για τον Ox μίλησε και ο Andrew Robertson:

“ Ο Chambo έδωσε σε όλους μια ώθηση, όταν πέρασε στον αγώνα. Όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαμε αμέσως το επόμενο γκολ. ”

Ο Chamberlain ανταποδίδει το χειροκρότημα στον κόσμο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com