Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Huddersfield (preview)

Liverpool – Huddersfield (preview)

Στη δεύτερη θέση της Premier League βρίσκεται η Liverpool από χθες το βράδυ και υποδέχεται αύριο (26/4), Μεγάλη Παρασκευή στο Anfield στις 22:00 ώρα Ελλάδος την Huddersfield για την 36η αγωνιστική της Premier League με στόχο τη νίκη.

Οι Reds θέλουν να εξανλτήσουν τις πιθανότητες, που έχουν για τον τίτλο και θα κάνουν τα πάντα, για να πετύχουν ισάριθμες νίκες στα παιχνίδια με Huddersfield, Newcastle και Wolves.

Νίκη με εύκολο τρόπο θα προσπαθήσει να πάρει το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η Liverpool, καθώς η Huddersfield έχει ήδη υποβιβαστεί στην Championship, δεν έχει κίνητρο και διανύει μια άσχημη σεζόν.

Μπορεί να ακολουθεί η αναμέτρηση με την Barcelona για το Uefa Champions League, όμως ο Jürgen Klopp δεν αναμένεται να κάνει rotation και θα παρατάξει μια δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Terries.

Ο Fabinho προέρχεται από τραυματισμό στο κεφάλι, που αποκόμισε στο παιχνίδι της Κυριακής με την Cardiff, ενώ οι Lallana και Lovren θα προσπαθήσουν να προλάβουν τον αγώνα. Ο Chamberlain προπονείται κανονικά στο Melwood.

Στην αμυντική γραμμή της ομάδας δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή. Ο Jordan Henderson είναι σχεδόν σίγουρος για μια από τις 3 θέσεις του κέντρου και οι Firmino, Mane και Salah θα πάρουν φανέλα βασικού, παρά το γεγονός πως ο Φαραώ έκανε μόλις μια προπόνηση μέσα στην εβδομάδα (Πέμπτη) με την υπόλοιπη ομάδα.

Η αυριανή αντίπαλος της Liverpool, Huddersfield είναι ήδη υποβιβασμένη και βρίσκεται στην 20η και τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά από μια πολύ κακή σεζόν με αλλαγή προπονητή.

Οι Terries μετράνε 7 συνεχόμενες ήττες στην Premier League και θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στους 3 τελευταίους αγώνες της σεζόν. Η τελευταία τους νίκη ήταν κόντρα στους Wolves στις 26 Φεβρουαρίου. Έχουν συγκεντρώσει μόλις 14 βαθμούς με 20 τέρματα υπέρ και 69 κατά.

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Kevin Friend.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Reds είχαν επικρατήσει με 0-1 με σκόρερ τον Mo Salah.

Για τη νίκη κόντρα στους Terries οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com