Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Siewert: “ Η Liverpool έχει το άγχος, να δείξουμε την ποιότητά μας στο Anfield ”

Siewert: “ Η Liverpool έχει το άγχος, να δείξουμε την ποιότητά μας στο Anfield ”

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού Liverpool – Huddersfield μίλησε ο προπονητής των Terries, Jan Siewert και τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει κανένα άγχος, εφόσον έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό και θέλει να απολαύσει τον αγώνα και να δείξει την ποιότητά της στο χορτάρι του Anfield.

Πρώτα, ο Siewert ρωτήθηκε αν αισθάνεται αγχωμένος για το παιχνίδι του Anfield:

“ Όλο το άγχος και η πίεση βρίσκεται στη Liverpool. Προσπαθούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και δεν θα μας υποτιμήσουν, είμαι σίγουρος. ”

“ Θα πάμε στο Anfield με θάρρος και χωρίς φόβο, για να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δείξουμε την ποιότητά μας στο χορτάρι. ”

Πως βλέπει το αυριανό ματς: 

“ Θα ήμουν χάζος, αν έλεγα πως είμαστε εμείς το φαβορί του αγώνα. Δεν είμαστε, αλλά θα πάμε στο Anfield για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. ”

“ Είναι ένα ματς της Premier League και δεν θα είμαστε εδώ την επόμενη σεζόν. Θέλουμε από τώρα ως το τέλος της σεζόν να δείξουμε πως μπορούμε να συναγωνιστούμε τις υπόλοιπες ομάδες του Πρωταθλήματος. ”

“ Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και χρειαζόμαστε την εμπειρία από τέτοια παιχνίδια για του χρόνου. Είμαστε μια νεανική ομάδα και πρέπει να αποκομίσουν εμπειρίες οι νέοι μας παίκτες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.”

Ο προπονητής της Huddersfield, Jan Siewert.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com