Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συντριπτικά υπέρ της Manchester City οι οπαδοί της United!

Συντριπτικά υπέρ της Manchester City οι οπαδοί της United!

Καθώς η κορυφή της Premier League συνεχίζει να αλλάζει χέρια μεταξύ της Liverpool και της Manchester City, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power διεξήγαγε έρευνα μεταξύ των οπαδών των ομάδων της Premier League, με θέμα ποια ομάδα θα ήθελαν να κατακτήσει το Πρωτάθλημα!
Σε συντριπτικό ποσοστό 64% υπέρ της City ψήφισαν οι οπαδοί της United, και από ότι φαίνεται το μίσος τους εναντίον της Liverpool φτάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε το 20% από αυτούς δήλωσε ότι θα προτιμούσαν να υποβιβαστεί η ομάδα τους παρά να δουν τη Liverpool να σηκώνει το τρόπαιο!
Το ποσοστό της United ξεπερνά μόνον αυτό των οπαδών της Everton που αγγίζει το 67% !
Μόνο οι οπαδοί 4 ομάδων θέλουν να κατακτήσει η City το πρωτάθλημα (εξαιρουμένων φυσικά των Πολιτών), αυτοί της Manchester United, Everton, Chelsea (53%) και Southampton (52%).
Στη μέση βρίσκονται οι οπαδοί της Burnley με 50% ενώ υπέρ της Liverpool είναι οι οπαδοί των υπόλοιπων ομάδων με κύριους υποστηρικτές, αυτούς της Huddersfield (75%), Fulham(73%), Bournemouth και Wolves(72%), West Ham(71%), Newcastle (64%), Crystal Palace (71%),Leicester (60%), Cardiff(59%), Watford(56%), Arsenal και Tottenham (53%) και Brighton(52%)!

Οι παίκτες της Manchester City πανηγυρίζουν την κατάκτηση της περσινής Premier League, γεγονός πού η πλειοψηφία των οπαδών της United επιθυμεί να επαναληφθεί φέτος.
Οι παίκτες της Manchester City πανηγυρίζουν την κατάκτηση της περσινής Premier League, γεγονός πού η πλειοψηφία των οπαδών της United επιθυμεί να επαναληφθεί φέτος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com