Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rafa Benitez: «Μη με ρωτάτε αν θα ‘δώσω’ το διπλό στη Liverpool!»

Rafa Benitez: «Μη με ρωτάτε αν θα ‘δώσω’ το διπλό στη Liverpool!»

Αρκετός είναι ήδη ο θόρυβος πού έχει δημιουργηθεί για το παιχνίδι της Liverpool στο St James’ Park της Newcastle στις αρχές του ερχόμενου Μάη.

Δεδομένου του πόσο λεπτό είναι το σκοινί στο οποίο ακροβατεί η υπόθεση του ποιος θα κατακτήσει τη φετινή Premier League, μεγάλη μερίδα του ποδοσφαιρικού κόσμου έχει αρχίσει να ασχολείται με την κάθε μικρολεπτομέρεια πού ίσως κρίνει ποια εκ των Liverpool και Manchester City θα κόψει πρώτη το νήμα.

Μία από αυτές τις λεπτομέρειες λοιπόν, έχει να κάνει με το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Newcastle του Rafa Benitez.

Δύο περίπου βδομάδες πριν από το εν λόγω παιχνίδι, ο πρώην προπονητής των Reds και νυν των Magpies, έχει ήδη αρχίσει να ερωτάται αναφορικά με τη στάση με την οποία θα προσεγγίσει το παιχνίδι, δεδομένου κιόλας του ότι η ομάδα του θα είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Ας δούμε πως ακριβώς απάντησε ο Rafa στην πρώτη (γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες) σχετική ερώτηση πού του έγινε:

«Aν πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος της Liverpool θα λέει ‘έπρεπε να μας  είχε βοηθήσει’. Αν χάσουμε, κάποιοι άλλοι θα λένε ‘η ομάδα του δεν έδωσε τα πάντα’, είπε αρχικά ο Ισπανός coach στο Newcastle Chronicle, για να συνεχίσει ως εξής:

«Δεν θα μιλάω για αυτό το παιχνίδι περισσότερο από όσο χρειάζεται, μέχρι να έρθει η ώρα του. Κέρδισα τρόπαια στη Liverpool, διότι ήμουν επαγγελματίας και πάλευα εναντίον όλων.»

«Κάποιοι άνθρωποι θα με κριτικάρουν επειδή πάλευα εναντίον της Manchester United. Η δουλειά μου είναι να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου, και αυτό θα κάνω και σε αυτό το παιχνίδι (με αντίπαλο τη Liverpool)

Αυτά είχε να πει ο Rafa Benitez για το επερχόμενο Newcastle-Liverpool.
Αυτά είχε να πει ο Rafa Benitez για το επερχόμενο Newcastle-Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com