Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Αναγκαστική συγνώμη ιστοσελίδας για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Cardiff

Η Αναγκαστική συγνώμη ιστοσελίδας για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Cardiff

Μια επίσημη ιστοσελίδα ποδοσφαίρου αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς των Reds στο κυριακάτικο παιχνίδι στο Cardiff με την ομώνυμη  ομάδα. Λέχθηκε από κάποιους ότι οπαδοί των Reds στην νίκη 2-0 εναντίον της Cardiff, έφτιαξαν αυτοσχέδιο τραγούδι στον θανόντα επιθετικό της Emiliano Sala ο οποίος έχασε τη ζωή του ταξιδεύοντας στην νότια Ουαλία από τη Νάντ τον Ιανουάριο. Αυτό προέκυψε από χρήστη του twitter με όνομα @lilduckcity ο οποίος στον ισχυρισμό του, διατύπωσε ότι οι οπαδοί τραγουδούσαν «το Sala’s στη θάλασσα, ενώ ένα άλλο tweet με όνομα @SaucySterIing, χαρακτήρισε την συμπεριφορά τους ως ντροπή.

Το CaughtOffside χωρίς να το επιβεβαιώσει ανέφερε ότι μερικοί χρήστες του twitter διέδωσαν ότι οι οπαδοί των Reds ντροπιάστηκαν με το συμβάν.» Εκτός από αυτούς τους ισχυρισμούς από μερικούς λογαριασμούς στο twitter δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται από άλλη πηγή»  δήλωσε ο Mark Brus αλλά η ζημιά είχε γίνει ήδη. Οι ισχυρισμοί αυτοί διαψεύστηκαν από τους οπαδούς και των δύο ομάδων που συμμετείχαν, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος του LIVERPOOL Peter Moore που βρισκόταν στο γήπεδο ήρθε σε επαφή με το CaughtOffside για να ζητήσει τα επίμαχα tweets και να δοθούν εξηγήσεις. Μένει να δούμε αν υπήρξε διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών αλλά η ιστοσελίδα εξέδωσε δήλωση το απόγευμα της Δευτέρας ζητώντας συγνώμη για την ανυπόστατη δημοσιογραφία τους.

«Έχουμε διαγράψει την ανάρτηση από χτες το απόγευμα και ζητάμε συγνώμη για  κάθε αδικία  που αναφέρθηκε. Οι ισχυρισμοί για άκομψο σύνθημα από ένα τμήμα των οπαδών της LIVERPOOL που  χλεύαζε το θάνατο του Emiliano Sala από  διάφορους λογαριασμούς στο twitter δεν είναι βάσιμοι αφού δεν έχουν βγει στην επιφάνεια φωτογραφίες ή βίντεο ήχου για να τους επιβεβαιώσουν. Ζητούμε συγνώμη για κάθε αδίκημα που προκλήθηκε.»

Η διατύπωση αυτής της συγνώμης είναι ανειλικρινής αφού   συνεχίζει να χρεώνει την ευθύνη  σε αυτούς που υποτίθεται ότι έκαναν αυτήν την πράξη και όχι στους ίδιους που αναπαρήγαγαν μια ανυπόστατη είδηση χωρίς έλεγχο. Είναι απογοητευτική η αντίληψη της σημερινής δημοσιογραφίας που βασίζεται κυρίως στην ταχύτητα διάδοσης και όχι στην εγκυρότητα των ειδήσεων θίγοντας αγνούς φιλάθλους. Παρ’όλη την παραδοχή του λάθους από την CaughtOffside η ανάρτηση παρέμεινε και μια ώρα μετά από την ανακοίνωση της συγνώμης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com