Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Cardiff

Οι δηλώσεις του Klopp για τη νίκη επί της Cardiff

Η Liverpool επικράτησε με 0-2 της Cardiff το απόγευμα της Κυριακής και ο Jürgen Klopp μίλησε στο Sky Sports για τη νέα νίκη της ομάδας, την ομίλια του στο ημίχρονο, την προετοιμασία πριν τον αγώνα και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης από τον Gini Wijnaldum.

Ο Klopp για την αναμέτρηση είπε:

“ Όταν έχεις την μπάλα για τόσο μεγάλα διαστήματα στα πόδια σου και που και που την χάνεις, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και ειδικά με τις στημένες φάσεις τους. Αμυνθήκαμε πραγματικά πολύ καλά και δημιουργήσαμε πολλες ευκαιρίες. ”

Για το πρώτο γκολ από τον Gini Wijnaldum:

“ Το πρώτο γκολ ήταν το αγαπημένο μου. Είχαμε ορισμένες κομπίνες και τα παιδιά αποφάσισαν να τις χρησιμοποιήσουν στο ημίχρονο. Το λάτρεψα. Είχε χώρο ο Gini και σκόραρε μετά από μια καταπληκτική σέντρα. ”

“ Τα παιδιά κατάλαβαν πως όταν κάνεις τόσες πολλές κούρσες, καμία κάμερα δεν είναι όσο καλή η όρασή και αποφάσισαν να παίξουν με μια τέτοιου είδους μπαλιά από κόρνερ και ο Gini να κάνει την κίνηση, για να ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα. Όταν τρείς παίκτες έχουν ατομικό μαρκάρισμα και φέρεις και έναν τέταρτο και έναν πέμπτο παίκτη, τότε κάποιος θα μείνει ελεύθερος. Πρέπει όμως να κάνεις και ένα καλό τελείωμα. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ και μου άρεσε. ”

Για το πρώτο ημίχρονο:

“ Ήταν αρκετά δύσκολα στο πρώτο ημίχρονο. Ευτυχώς όμως έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστες και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα ξερό χορτάρι. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. ”

“ Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε τρείς από τις μεγάλυτερες μας ευκαιρίες σε ολόκληρη τη σεζόν. Δεν τις τελειώσαμε και γι’ αυτό έπρεπε να έχουμε υπομονή. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για το σύστημα των Reds στον αγώνα:

“ Παίξαμε με ρόμβο, γιατί δεν μπορούμε να αποφύγουμε τις μακρινές τους μπαλιές και τη δύναμη που έχουν σαν ομάδα και κερδίζουν πολλές δεύτερες μπάλες. Δώσαμε στον Bobby όλη την ελευθερία που ήθελε και βάλαμε τον Henderson σε μια πιο επιθετκή θέση. Στην ουσία παίζαμε με δύο δεκάρια και με δύο εξτρέμ. ”

“ Ήταν πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο με την Porto και έπρεπε να κάνουμε και διαφορετική προετοιμασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα παιδιά τα κατάφεραν στον αγώνα και πήραν την νίκη. ”

Τέλος, ο Klopp σχολίασε και το χορτάρι στο γήπεδο της Cardiff:

“ Χθες στο Melwood δεν κουρέψαμε και δεν ποτίσαμε το χορτάρι. Ήταν ξεκάθαρο πως θα το κάνουν σε αυτό το γήπεδο. Είναι τακτικές, που χρησιμοποιούν μερικοί άνθρωποι. ”

“ Ήμασταν προετοιμασμένοι και δεν μείναμε έκπληκτοι. Προπονήθηκαμε για πάνω από μια ώρα στο Melwood. ”

Χαρούμενος με την εμφάνιση της ομάδας του ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com