Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό στην Ουαλία και ξανά πρώτη η Liverpool!

Διπλό στην Ουαλία και ξανά πρώτη η Liverpool!

Τεράστιο διπλό για τη Liverpool! Οι Reds μόλις 4 ημέρες μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πήραν μια ακόμη σημαντική νίκη. Αυτή τη φορά επί της Cardiff με 0-2 στην Ουαλία και πέρασε ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League και πλέον περιμένει τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης ανάμεσα σε Manchester United και Manchester City.

Ο Gini Wijnaldum άνοιξε το σκορ για τους Reds με καταπληκτικό τελείωμα και ο James Milner τελείωσε την υπόθεση νίκη για τη Liverpool με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα από τον Jürgen Klopp, αλλά με δύο αλλαγές. Ο Naby Keita πήρε τη θέση του Fabinho και ο Firmino του Origi. Στο 13ο λεπτό έκανε η Liverpool το πρώτο της σουτ με τον Mane, αλλά ήταν αρκετά άστοχο. Δύο λεπτά αργότερα είχε η Cardiff την ευκαιρία της με τον Hoilett, αλλά ο Robertson ήταν εκεί που έπρεπε και έδιωξε σε κόρνερ. Μια τεράστια ευκαιρία έχασε ο Firmino στο 22’, όταν βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μετά από τέλεια πάσα του Mane. Ο Βραζιλιάνος δεν τελείωσε καλά τη φάση. Ο Mane στο 31’ είχε μια ευκαιρία για τη Liverpool με προβολή, όμως έστειλε ψηλά την μπάλα. Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι Reds και στο 34’ με τον Mo Salah! Ο Φαραώ έκανε πολύ καλή κίνηση και πλάσαρε, αλλά τον σταμάτησε ο Etheridge. Στο 44’ ο Alisson απέδειξε μι ακόμη φορά πως είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο Νησί και έσωσε τη Liverpool από την προσπάθεια του Niasse.

Β’ Ημίχρονο: Στο 51ο λεπτό ο Sadio Mane απείλησε ξανά την εστία της Cardiff, το σουτ του όμως πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Etheridge. Οι Reds τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ! Στο 57’ με ένα απίστευτο τελείωμα του Gini Wijnaldum μετά από ένα έξυπνο κόρνερ του Alexander-Arnold. Στο 61’ η Liverpool έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμά της με τον αρχηγό. Ο Mane γύρισε εξαιρετικά στον Hendo, αλλά εκείνος έστειλε την μπάλα ψηλά. Δύο λεπτά αργότερα παραλίγο να δεχθούν την ισοφάριση οι Reds με μια κεφαλιά του Morisson μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Alisson βγήκε, αλλά δεν απομάκρυνε την μπάλα. Στο 71ο λεπτό αντικαταστάθηκε ο πολύ καλός Naby Keita από τον Fabinho στην πρώτη αλλαγή της ομάδας του Klopp. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πολύ, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο τραυματίστηκε στο κεφάλι και πέρασε εκτός με τον James Milner να παίρνει τη θέση του. Το ματς τελικά το τελείωσε η Liverpool στο 81’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Salah με προσωπική ενέργεια και το μετέτρεψε σε γκολ ο James Milner. Στο 86’ ο Joe Gomez πέρασε στη θέση του Alexander-Arnold και έκανε την επανεμφάνισή του στην Premier League. Στο 90 ο Etheridge έσωσε την Cardiff από το 0-3 από προσπάθεια του Salah με γόνατο. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Μεγάλη Παρασκευή στις 22:00 ώρα το βράδυ με αντίπαλο τη Huddersfield στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (86’ Joe Gomez), Matip, van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita (71’ Fabinho, 75’ Milner), Mane, Salah, Firmino.

Cardiff: Etheridge, Peltier, Bennett, Morrison, Manga, Ralls, Gunnarsson, Mendez-Laing, Camarasa, Niasse, Hoilett.

Καταπληκτικός ο πανηγυρισμός του James Milner μετά το γκολ που σημείωσε!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com