Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πρέπει να βοηθάει τις ομάδες της η Premier League ”

Klopp: “ Πρέπει να βοηθάει τις ομάδες της η Premier League ”

Τα ημιτελικά του Uefa Champions League έφεραν μια σημαντική αλλαγή στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα, καθώς ο Ajax θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι σε μεταγενέστερη ημερομηνία μετά τη λήξη των υπόλοιπων αγωνιστικών και ο Jürgen Klopp τοποθετήκε για το θέμα.

Ο Γερμανός τόνισε πως θα έπρεπε η Premier League να κάνει κάτι αντίστοιχο και να βοηθάει τις ομάδες της, οι οποίες αγωνίζονται στα ημιτελικά Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Klopp ρωτήθηκε, αν θεωρεί πως η Premier League βοηθάει αρκετά τις ομάδες της:

“ Πρέπει πραγματικά να το ανοίξουμε αυτό το θέμα; ” Απάντησε ο Klopp.

“ Το Ολλανδικό πρωτάθλημα αντιμετώπιζε ένα τεράστιο πρόβλημα με αυτό το θέμα, γιατί οι δύο τελευταίες αγωνιστικές ήταν την ίδια ημερομηνία και την ίδια ώρα. Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να συμβεί στην Αγγλία; Όχι, δεν το νομίζω. Επίσης δεν πιστεύω θα μπορούσε να συμβεί και στην Γερμανία, για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Πιστεύω όμως πως και η Premier League πρέπει να βοηθάει και να υποστηρίζει τις ομάδες της, ειδικότερα τώρα που έχει 4 ομάδες στα ημιτελικά των Ευρωπαϊκών διοργάνωσεων. Αλλά δεν γνωρίζω αν μπορεί να το κάνει. ”

“ Όλες οι ομάδες έχουμε υπογράψει μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια και από τη μια είναι τα χρήματα, αλλά από την άλλη μερικές φορές δεν λειτουργεί αυτός ο τρόπος. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως θα παίξουμε με τη Newcastle το Σάββατο (πριν τον επαναληπτικό με Barcelona), αλλά δεν ξέρουμε ακόμα τι ώρα θα παίξουμε και θα είναι πρόβλημα, αν το ματς γίνει βράδυ. ”

“ Αυτό που κάνει η Ολλανδία είναι φανταστικό, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να το κάνουν και άλλες χώρες, λόγω των τεράστιων τηλεοπτικών συμβολαίων. ”

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν την Newcastle Σάββατο και όχι Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com