Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το συμβόλαιό του ο Klopp

Μίλησε για το συμβόλαιό του ο Klopp

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του με τη Liverpool και αν σκέφτεται τι θα συμβεί μετά το 2022, όταν δηλαδή και ολοκληρώνεται το τρέχον του συμβόλαιο με τους Reds.

Ο Γερμανός όμως τόνισε πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στη Liverpool και δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα.

“ Όταν μου πρότεινε το πρώτο συμβόλαιο η ομάδα, δεν σκέφτηκα ναι θα υπογράψω και θα μείνω για τουλάχιστον 7 χρόνια. ”

“ Πολύς κόσμος μου υπευνθυμίζει συνέχεια, πως είχα πει όταν ήρθα στην ομάδα ότι αν παραμείνω στην ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια και δουλέψουμε, πιθανότατα θα κατακτήσουμε κάποιον τίτλο. Δεν έχει συμβεί ακόμη, όμως ο σύλλογος και εγώ κάνουμε τα πάντα, για να γίνει ξανά επιτυχημένη ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με την τωρινή μας θέση. Βρισκόμαστε στα ημιτελικά του Champions League για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πολλές ομάδες το προσπάθησαν, αλλά δεν το κατάφεραν. Φυσικά και χρειάζεσαι την τύχη μαζί σου και εμείς την είχαμε σε κάποιες περιπτώσεις. Ποιος θα περιμένε, ότι θα φτάσουμε πριν ως τα ημιτελικά πριν το παιχνίδι με την Napoli. ”

“ Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά δεν έχουμε φτάσει στο τέλος και έχουμε πολλά ακόμη να βελτιώσουμε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι και οι άλλες ομάδες βελτιώνονται και δεν μένουν στάσιμες, οπότε δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει. Έχουμε όμως πολλά ακόμη να καταφέρουμε εδώ. ”

Ο Klopp θα παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com