Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούν να σταματήσουν τον Messi»

Mourinho: «Μόνο με έναν τρόπο μπορούν να σταματήσουν τον Messi»

Μετά την απόλυσή του από τη Manchester United, o Jose Mourinho άσκησε για άλλη μία φορά τη νέα του ιδιότητα ως σχολιαστής αγώνων.

Μιλώντας στη ρώσική τηλεόραση, και μετά την επισημοποίηση της κλήρωσης της Liverpool με τη Barcelona στα ημιτελικά, στον Special One ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον Lionel Messi, καθώς και για τον αν υπάρχει τρόπος να εξουδετερωθεί από την ομάδα μας.

Και ο αγαπημένος μας ποδοσφαιρικός εχθρός αποκρίθηκε ως εξής:

«O Messi πραγματοποιεί μία ονειρεμένη σεζόν, και τώρα πού η Juventus αποκλείστηκε και ο Ronaldo έχει βγει εκτός μάχης, γνωρίζει επίσης ότι η χρυσή μπάλα τον περιμένει.»

«Είναι εύκολο να καταλάβει (ένας αντίπαλος) πώς παίζει και κινείται στο χώρο ο Messi, όμως δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ένα ‘κλουβί’ ώστε να τον εγκλωβίσεις. Αυτό συμβαίνει διότι ξεκινάει να κινείται από τα δεξιά, όμως μετά κλίνει προς το κέντρο και μένει εκεί. Είναι πολύ δύσκολο.»

«Όταν ο Messi έχει τη μπάλα, (η Barcelona) σε σκοτώνει στο λεπτό. Γι’ αυτό δε μου άρεσε ποτέ το man-to-man στον Messi. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα ‘κλουβί’ για να τον περιορίσεις (σ.σ. ένα αδιάσπαστο αμυντικό τείχος)

O Jose Mourinho στη ρώσικη τηλεόραση.
O Jose Mourinho στη ρώσικη τηλεόραση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com