Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επίσημη θέση της Liverpool για το σύνθημα των φίλων της Chelsea

Η επίσημη θέση της Liverpool για το σύνθημα των φίλων της Chelsea

Ένα απαράδεκτο σύνθημα δημιούργησαν οι οπαδοί της Chelsea με αποδέκτη τον παίκτη της Liverpool, Mohamed Salah και μάλιστα τρείς φίλοι των Λονδρέζων το τραγούδησαν και μοιράστηκαν τη στιγμή με τους ακολουθούς τους στο Twitter.

Οι Reds χαρακτήρισαν το εν λόγω σύνθημα απαραδέκτο και χυδαίο στην ανακοίνωσή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: 

Η Liverpool πιστεύει ότι είναι ευθύνη εκείνων που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, ακολουθώντας σωστή διαδικασία, να ενεργήσουν επειγόντως για τον εντοπισμό και στη συνέχεια για την τιμωρία όποιων διαπράττουν εγκλήματα μίσους.

Δεν υπάρχει θέση για αυτή τη συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει χώρος στην κοινωνία. Ένα τέτοιο έγκλημα έχει περισσότερα θύματα από κάθε άτομο στο οποίο απευθύνεται και ως εκ τούτου χρειάζεται συλλογική και αποφασιστική δράση για την αντιμετώπισή του.
Όσον αφορά αυτό το τελευταίο περιστατικό, ο σύλλογος συνεργάζεται με την Αστυνομία του Merseyside, για να διαπιστώσει τα γεγονότα γύρω από αυτό το βίντεο με σκοπό να εντοπίσει άτομα που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό.
Επιπλέον, συνεργαζόμαστε απευθείας με την Chelsea για το θέμα. Τους ευχαριστούμε για την δέσμευσή τους να ενεργήσουν επειγόντως, για να εντοπίσουν κάθε υπεύθυνο άτομο.

Στους τρείς οπαδούς της Chelsea απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο της Slavia Prague για τον μεταξύ τους αγώνα.

Το σύνθημα των οπαδών της Chelsea είχε αποδεκτή τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com