Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sean Cox στέλνει θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές του μετά την επίθεση που δέχτηκε

Ο Sean Cox στέλνει θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές του μετά την επίθεση που δέχτηκε

Τον περασμένο χρόνο έξω από το γήπεδο Anfield, ο Sean Cox δέχτηκε άνανδρη επίθεση που του ανέτρεψε τη ζωή. Στις 24 Απριλίου 2018, όπου η Liverpool εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό νικώντας τη Roma 5-2, πριν τον αγώνα έπεσε θύμα επίθεσης από μια ομάδα οπαδών της Roma στέλνωντάς τον στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 54χρονος από το Dunboyne  βρίσκεται στο Εθνικό Νοσοκομείο αποκατάστασης στον Dun Laoghaire  θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των Liverpool legends προς τιμήν του. στο Aviva Stadium στο Δουβλίνου Παρασκευή βράδυ. Σε δήλωση που έκανε στην Off the ball μια μέρα πριν το φιλανθρωπικού σκοπού παιχνίδι, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους υποστηρικτές του, μιλώντας στο κοινό για πρώτη φορά, ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του.

Τα εισιτήρια του παιχνιδιού είναι διαθέσιμα προς πώληση και τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για την αποκατάστασή του. Μέσα στη διάρκεια των 12 μηνών νοσηλείας του, η εκστρατεία υποστήριξης  του Sean Cox  ξεπέρασε το 1 εκ ευρώ και σε αυτό έχουν συνεισφέρει, ο Yurgen Klopp, ο πρόεδρος της Roma James Pallotta, η ομάδα οπαδών Spirit of Shankly, ο αμυντικός της Everton Seamus Coleman, και το πρώην κορυφαίο στέλεχος της  Liverpool Christian Purslow.

Μιλώντας η σύζυγός του Martina για τις δυσκολίες που περνούν, πριν από το παιχνίδι ορόσημο τόνισε:» Θα πάει εκεί και είναι υπέροχο… δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να γίνει πριν μερικούς μήνες. Βγήκαμε από το νοσοκομείο πριν λίγες ώρεςκαι αυτή είναι η πρώτη του μετά από ένα χρόνο επίσκεψη σε γήπεδο. Δεν ξέραμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά την επίθεση στον Sean  και έτσι αυτό το ματς θα ειίναι μια συγκλονιστικηή εμπειρία γι αυτόν και ειδικά για τον αδερφό του που ταξίδεψε μαζί του εκείνη την ημέρα αλλά δεν κατάφεραν να δουν τον αγώνα. Στην ουσία ο Sean  έχει βρεθεί μόνο στο σπίτι και αποκλειστικά με την οικογένειά του μέχρι τώρα.»

Όπως σε εκείνο τον αγώνα που έγινε το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 μεταξύ των θρύλων τη ςLiverpool εναντίον αυτών της Milan στο Anfield σε αυτό το φιλανθρωπικό ματς ήταν βοηθός ο Ian Rush και προπονητής ο Kenny Dalglish, έτσι και τώρα θα μανατζάρει την πλευρά της Liverpool, ενάντια στους θρύλους της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο την Παρασκευή , με ενισχύσεις από τους Robbie Fowler, Ian Rush Steve Mc Manaman. Οι John Aldridge , Robbie Keane και Jason Mc Ateer θα παίξουν  και για τις δύο ομάδες και ο Ray Houghton θα αγωνιστεί με την ομάδα της Ιρλανδίας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com