Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κοντά σε συμφωνία με την Nike η Liverpool;

Κοντά σε συμφωνία με την Nike η Liverpool;

Όπως σας έχουμε μεταφέρει εδώ και μερικούς μήνες, το συμβόλαιο της Liverpool με την New Balance ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 και οι Reds βρίσκονται σε συζητήσεις με εταιρείες αθλητικής ένδυσης τους τελευταίους μήνες.

Μια από εκείνες είναι και η Nike και σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, η οποία θα ξεπεράσει και την τρέχουσα της Manchester United με την Adidas.

Ένα πιθανό deal των Reds με την Nike θα ξεπεράσει κάθε άλλο στο Νησί, ενώ θα αγγίξει εκείνα της Barcelona και της Real Madrid.

Η Liverpool θα συμφωνήσει με κάποια εταιρεία, μόνο αν η προσφορά της ξεπερνάει την συμφωνία της Manchester United με την Adidas.

Πάντως, οι άνθρωποι της ομάδας θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με την Nike και με την New Balance, αλλά και με τις Puma και Adidas, αν και οι τελευταίες δύο δείχνουν να χάνουν έδαφος.

Αν τελικά η Liverpool συμφωνήσει με την Nike, θα βάζει στα ταμεία της κάτι παραπάνω από £75 εκατομμύρια ανά έτος.

Η Chelsea, για παράδειγμα λαμβάνει £60 εκατομμύρια ετησίως από την Nike, ενώ η Manchester United ακριβώς £75 εκατομμύρια τον χρόνο από την Adidas.

Σας μεταφέρουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν πρόκειται για κάτι -τουλάχιστον για την ώρα- επιβεβαιωμένο.

Προς Nike η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com