Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ξεκουράσει τον Hazard ενόψει Liverpool ο Sarri;

Θα ξεκουράσει τον Hazard ενόψει Liverpool ο Sarri;

"Παραδέχτηκε" τον Sturridge o Hazard.

Η προσοχή όλων στη Liverpool έχει πλέον στραφεί στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Chelsea στο Anfield. Οι Μπλε του Λονδίνου όμως αγωνίζονται και σήμερα (11/4) το βράδυ κόντρα στη Slavia Prague για την προημιτελική φάση του Uefa Europa League.

Στον συγκεκριμένο αγώνα είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί ο Eden Hazard, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι στο Anfield το απόγευμα της Κυριακής και να διεκδικίσουν το διπλό οι Λονδρέζοι. Τουλάχιστον αυτό μπορούμε να συμπαιράνοε από τις δηλώσεις  του προπονητή της Chelsea, Maurizio Sarri.

Ο Ιταλός ρωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου, αν είναι έτοιμος ο Βέλγος για τον αποψινό αγώνα: 

“ Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί ο Hazard, διότι προχθες δεν έκανε προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, παρά μόνο γυμνάστηκε μόνος του στο γυμναστήριο. Δεν τον είδαμε καθόλου στο γήπεδο. ”

“ Μέχρι και χθες το πρωί έμοιαζε αρκετά κουρασμένος και πρέπει να περιμένουμε μέχρι λίγο πριν τον αγώνα, για να αποφασίσουμε, αν θα παίξει. ”

Αν θα ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Liverpool την Κυριακή:

“ Η Slavia έπαιξε το Σάββατο και εμείς παίξαμε την Δευτέρα. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Πάντως θα πρέπει να κάνουμε πέντε ή έξι αλλαγές. ” Είπε ο Sarri.

“ Έχουμε να παίξουμε και με τη Liverpool μετά από τρείς μέρες, οπότε ναι. ”

Sarri και Klopp στον αγώνα του Carabao Cup.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com