Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Can: “ Ο Klopp απογοητεύτηκε με την απόφασή μου να φύγω ”

Can: “ Ο Klopp απογοητεύτηκε με την απόφασή μου να φύγω ”

Μπορεί να έχει περάδει περίπου ένας χρόνος από την αποχώρηση του Emre Can από τη Liverpool, αλλά ο Γερμανός μέσος μίλησε σήμερα για την απόφαση του να φύγει από τους Reds, την σχέση του με τον Jürgen Klopp, την αντίδραση του Γερμανού όταν αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και τις διαφορές ανάμεσα σε Liverpool και Juventus.

Για τις διαφορές των προπονήσεων σε Liverpool και Juventus: 

“ Όταν βρισκόμουν στη Liverpool, έκανα παράπονα στον Jürgen Klopp για την ένταση των προπονήσεων. Εδώ (στη Juventus) όμως οι προπονήσεις είναι ακόμη πιο δύσκολες. ”

“ Πρέπει να τρέχουμε περισσότερο και βασιζόμαστε περισσότερο στην ενδυνάμωση στις προπονήσεις μας. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμένα από την αρχή. Πλέον όμως το σώμα μου έχει συνηθίσει. ”

Ο Can αποκάλυψε την αντίδραση του Klopp, όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από το Anfield: 

“ Ο Klopp απογοητεύτηκε, όταν του ανακοίνωσα την απόφασή μου. Ήθελε να μείνω στη Liverpool, αλλά τελικά αποδέχθηκε την απόφασή μου να φύγω. ”

“ Επίσης γνώριζε πως δεν πήρα την απόφαση, επειδή είχα πρόβλημα με εκείνον ή με τη Liverpool. Ήθελα απλά μια νέα πρόκληση στη Juventus. ”

Για τον καιρό του στη Liverpool: 

“ Πέρασα πολύ όμορφα στη Liverpool. Θα μου μείνει αξέχαστο το πέρασμά μου από την ομάδα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων στους ανθρώπους της ομάδας, που με στήριζαν πάντως. Βρίσκομαι ακόμα σε επαφή με τον Jürgen Klopp. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

Ο Emre Can πανηγυρίζει με τη φανέλα της Juventus.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com