Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του ο Chamberlain!

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του ο Chamberlain!

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα βρίσκεται ο Alex-Oxlade Chamberlain, καθώς συμμετείχε στο χθεσινό κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με την Bury στο Melwood.

Ο Άγγλος μέσος πήρε πολύτιμα λεπτά, καθώς αγωνίστηκε για μια ώρα στο φιλικό με την Bury και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμό, όπως είχε συμβεί στο παιχνίδι με την Derby County, όταν και αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά από περίπου 40 λεπτά παιχνιδιού. Ο 25χρονος δείχνει να βρίσκεται μέρα με τη μέρα σε όλο και καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά με την πρώτη ομάδα των Reds πριν τη λήξη της φετινής σεζόν.

Στο φιλικό αγωνίστηκε και ο Rhian Brewster, ο οποίος στοχεύει να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στα φιλικά του καλοκαιριού και σταδιακά να κερδίσει μια θέση στις πρώτες επιλογές του Jürgen Klopp.

Στο φιλικό ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί και ο Joe Gomez, αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη, διότι βρέθηκε στην χθεσινή 18αδα για το ματς με την Porto. Ο λόγος ήταν, γιατί κρίθηκε πως ο Alberto Moreno δεν ήταν έτοιμος να βρεθεί σε αποστολή αγώνα Champions League.

Ήταν η πρώτη αποστολή για τον Joe Gomez από το παιχνίδι με την Burnley τον Δεκέμβρη.

Κοντά στην επιστροφή τους Gomez και Chamberlain.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com