Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Porto (preview)

Liverpool – Porto (preview)

Την Porto υποδέχεται στο Anfield η Liverpool αύριο (9/4) στις 22:00 ώρα Ελλάδος για το πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League και στοχεύει σε νίκη με ένα καθαρό σκορ, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Reds προέρχονται από ένα σερί νικών και την Παρασκευή επικράτησαν εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή της Southampton. Βρίσκονται ξανά στην κορυφή της Premier League και βλέπουν το double ως έναν εφικτό στόχο. Θα υποδεχθούν τους Δράκους της Πορτογαλίας με την κατάλληλη ψυχολογία.

Από πλευράς Liverpool τιμωρημένος είναι ο Andrew Robertson, ενώ δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι Joe Gomez και Adam Lallana. Εκτός παραμένει ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Το κενό του Andrew Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να καλύψει ο James Milner και όχι ο Alberto Moreno, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί ήδη παρελθόν.

Άλλη αλλαγή στην Κόκκινη άμυνα δεν θα υπάρξει. Η επιθετική τριάδα δεν αλλάζει, ενώ ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στη μεσαία γραμμή με τον Jordan Henderson να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.

Ένα καλό σερί νικών τρέχει και η αντίπαλος των Reds, Porto. Μετρά μόνο νίκες από τον επαναληπτικό με την Roma για το Champions League. Συνολικά πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το Σάββατο επικράτησε της Boavista με 2-0.

Με προβλήματα και απουσίες θα παραταχθεί και η Porto, καθώς θα λείψουν οι Pepe και Herrera με τιμωρία, ενώ αμφίβολος είναι βασικός ο αριστερός οπισθοφύλακας, Alex Telles, αν και έχει ταξιδέψει κανονικά στο Liverpool.

Ο περσινός επαναληπτικός του Anfield για την φάση των 16 είχε λήξει ισόπαλος χωρίς σκορ.

Διαιτητής του αυριανού αγώνα έχει οριστεί ο Ισπανός Lahoz.

Οι Reds υποδέχονται την Porto και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com