Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Σεβόμαστε την Porto, θα είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι ”

Klopp: “ Σεβόμαστε την Porto, θα είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι ”

Η Liverpool είχε διαλύσει την Porto στο περσινό πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των 16 με 0-5 και ο Jürgen Klopp τόνισε πως δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο στο αυριανό παιχνίδι του Anfield με δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Αρχικά, ρωτήθηκε αν θεωρεί πως η ομάδα έχει σκοράρει τυχερά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια: 

“ Μπορεί να μοιάζουν τυχερά τα γκολ, που έχουμε σκοράρει στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν είναι έτσι. Το γκολ με την Southampton ήταν τελείως διαφορετικό από εκείνο με την Tottenham. Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πραγματικά το αξίζαμε. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ. ”

Για την Porto ο Klopp τόνισε: 

“ Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Porto με σεβασμό, όπως κάναμε και πέρυσι. Την σεβόμαστε. Πλέον διαθέτουν εμπειρία και είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε χαρούμενο την ευκαιρία να τους αντιμετωπίσουμε ξανά. ”

“ Πέρυσι τους κερδίσαμε 0-5 εκτός έδρας και σκέφτηκα, πως δεν θα έρθουμε ξανά στο Dragao για αρκετό καιρό, αλλά τώρα είμαστε ξανά εδώ. Το περσινό αποτέλεσμα είναι καλύτερο για την Porto από ότι για εμάς. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε τις καλές μας στιγμές.”

Για τους Reds και την εμπειρία τους:

“ Έχουμε εμπειρία στη διοργάνωση από πέρσι, αλλά αυτό δεν κάνει το έργο μας πιο εύκολο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, να αναρρώσουμε μετά το πρώτο ματς και να είμαστε έτοιμοι στη ρεβάνς. ”

“ Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Μπορεί να το καταλαβεί κανείς και από την προπόνηση. Θέλουμε να κλείσουμε το βιβλίο της φετινής σεζόν με τον σωστό τρόπο.”

Τέλος, για τον Mo Salah:

“ Κανείς δεν ανησύχησε για εκείνον. Ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο ίδιος. Είναι ένας ώριμος άνθρωπος και προσπαθεί συνέχεια και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και αυτό τον βοήθησε. Το άξιζε. ”

Ο Klopp για την Porto και τον Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com