Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk “ Θα μας λείψει αύριο ο Robertson ”

van Dijk “ Θα μας λείψει αύριο ο Robertson ”

Μετά τον Jürgen Klopp μίλησε και ο Virgil van Dijk στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Porto στο Anfield.

Ο Ολλανδός μίλησε για τον αντίπαλο, το πιθανό double που μπορεί να πετύχει η ομάδα και την απουσία του Robertson από το αυριανό ματς, λόγω τιμωρίας.

Αν μπορεί η ομάδα να κάνει το double:

“ Είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους, οπότε είναι πιθανό, αλλά πιστεύω πως έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν το σκεφτόμαστε από τώρα. ”

“ Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουμε πως κάθε λάθος μπορεί να μας κοστίσει και το ίδιο ισχύει και για τον αντίπαλό μας. ”

Για την Porto ο van Dijk δήλωσε: 

“ Θα είναι αρκετά δύσκολο. Η Porto βρίσκεται στα προημιτελικά, γιατί το αξίζει. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Έχουν παίξει καλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν θα θέλουν να ζήσουν ξανά κάτι παρόμοιο με το περσινό ματς. Θα κάνουν τα πάντα, για να μην συμβεί ξανά κάτι ανάλογο. ”

“ Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να θυμόμαστε, πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. ”

Για την απουσία του Robertson:

“ Θα μας λείψει. Πιστεύω πως εγώ και εκείνος είμαστε οι αμυντικοί, που έχουμε παίξει τα περισσότερα παιχνίδια φέτος. Διανύει μια εξαιρετική σεζόν και για εμένα είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στη χώρα. ”

“ Είναι δεδομένο πως μας λείψει, αλλά και εγώ δεν έπαιξα με την Bayern και εγω ο Fabinho έκανε εξαιρετική δουλειά. Θα τα πάει καλά όποιος κληθεί να καλύψει το κενό του Robertson. ”

van Dijk και Robertson πανηγυρίζουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com