Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει για παραμονή Kent ο Gerrard

Ελπίζει για παραμονή Kent ο Gerrard

Ο Ryan Kent συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους Rangers και ο προπονητής της ομάδας και θρύλος της Liverpool, Steven Gerrard ελπίζει να παραμείνει ο δανεικός από τους Reds winger.

Ο Stevie παραχώρησε δηλώσεις στην Σκωτσέζικη Daily Record και τόνισε πως θα συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή του Ryan Kent στο Ibrox μέχρι να τον δει να αγωνίζεται με φανέλα άλλης ομάδας. Η υπόθεση, όμως παραμένει δύσκολη, διότι η Liverpool τον κοστολογεί στα £12 εκατομμύρια λίρες. Ποσό, που οι Rangers δεν μπορούν να δώσουν για μια μεταγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Steven Gerrard στην Daily Record:

“ Δεν θα σταματήσω να ελπίζω σε παραμονή του Ryan για την επόμενη σεζόν τουλάχιστον μέχρι να τον δω να παίζει σε αγώβανα με φανέλα άλλης ομάδας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Ryan και αν τον ρωτήσετε, θα σας πει, πως είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην Σκωτία. ”

“ Η απόφαση όμως θα παρθεί από τη Liverpool και από τους εκπροσώπους του παίκτη. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καταθέσουμε προσφορά και να καθήσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και θα το κάνουμε. 

“ Εμείς απλα πρέπει να έχουμε υπομονή και θα δούμε τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες και τι θα αποφασίσει ο Jürgen και η Liverpool. Αν η Liverpool αποφασίσει να τον πουλήσει, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Θα έχουμε όμως μια πρόταση για τον Ryan. Αυτό είναι δεδομένο. ” Πρόσθεσε ο Gerrard.

“ Δεν είμαι απόλυτα αισιόδοξος για την περίπτωσή του, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τον πάρουμε ξανά δανεικό. ”

Ο Kent με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com