Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το μέλλον του και την ατμόσφαιρα του Anfield

Ο Klopp για το μέλλον του και την ατμόσφαιρα του Anfield

Νέες δηλώσεις, αυτή τη φορά στη Γερμανική εφημερίδα, Die Welt παραχώρησε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp και αναφέρθηκε πρώτα στο μέλλον του και έπειτα στην ατμόσφαιρα του Anfield.

Ο Klopp για το μέλλον του είπε: 

“ Έχω συμβόλαιο με τη Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και δεν υπάρχει κανένας λόγος και καμία πρόθεση να σπάσει. Είτε από τη δική μου πλευρά, είτε από την πλευρά της ομάδας. ”

Αν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Bayern, όταν αποχωρήσει από τη Liverpool: 

“ Δεν ξέρω. Υπάρχει πολύς καιρός μέχρι τώρα και δεν μπορώ να γνωρίζω από τώρα. Στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα παίζουν ρόλο σε μια απόφαση. Πρέπει να πρόκειται για μια καλή ευκαιρία και πρέπει να είναι σωστό και το timing. ”

“ Εγώ πάντως είμαι πολύ χαρούμενος στη Liverpool. Δεν πιστεύω πως έχω ολοκληρώσει τη δουλειά μου στην ομάδα. Το ρόστερ μας βρίσκεται σε μια καλή ηλικία και μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για τα επόμενα χρόνια. ” Απάντησε ο Klopp.

Για την ατμόσφαιρα του Anfield ο Γερμανός πρόσθεσε: 

“ Μπορώ να αισθανθώ τις αντιδράσεις των οπαδών σε πολλά παιχνίδια μας. Η ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν στο τελευταίο μας εντός έδρας ματς την προηγούμενη Κυριακή με την Tottenham ήταν απίστευτο. Ήταν εξωπραγματική ατμόσφαιρα. ”

“ Ήμουν συνηθισμένος σε καλές ατμόσφαιρες από τις μέρες μου στην Dortmund, αλλά ποτέ δεν είχα νιώσει κάτι σαν το Anfield. ”

Ο Klopp στον αγώνα με την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com