Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η City είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ”

Klopp: “ Η City είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ”

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης η Manchester City και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τους Πολίτες στις τελευταίες δηλώσεις που παραχώρησε στην Liverpool Echo.

Μάλιστα, ο Γερμανός χαρακτήρισε την City ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

“ Αν είσαι ουδέτερος και παρακολουθείς τους αγώνες, σίγουρα θα πιστεύεις πως η City μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει και τα 4 τρόπαια. ”

“ Αυτή τη στιγμή η City δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η Barcelona στο τελευταίο της παιχνίδι δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά και πάλι τα κατάφερε. Η Juve τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ιταλία, αλλά ξέρουμε πως θα τα πάει στο Champions League. Αυτές οι τρείς ομάδες δείχνουν να είναι τα φαβορί της διοργάνωσης και η City μοιάζει ως η πιο σταθερή σε απόδοση” Είπε ο Klopp.

“ Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα κερδίσουν όλα τους τα παιχνίδια. Μπορώ να φανταστώ, πως κάποιοι σκέφτονται ότι μπορεί να το κάνει, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό να συμβεί. ”

“ Πόσος κόσμος βλέπει και τα 90 λεπτά των αγώνων της City; Κέρδισαν την Fulham με 2-0 και εμείς την κερδίσαμε με 2-1, επειδή κάναμε ένα ασυνήθιστο για εμάς λάθος. ” Έκλεισε ο Γερμανός.

Ο Guardiola μίλησε χθες για τη Liverpool και ο Klopp σήμερα για τη City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com