Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Southampton – Liverpool (preview)

Southampton – Liverpool (preview)

Η Premier League συνεχίζεται και η Liverpool φιλοξενείται το βράδυ της Παρασκευής (5/4) στο St Marys’ από την Southampton στις 22:00 ώρα το βράδυ για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την χθεσινή νίκη της Manchester City επί της Cardiff και θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Saints, ώστε να περάσει ξανά στην κορυφή και να βρεθεί στο +2 από τους Πολίτες, έστω και με αγώνα περισσότερο.

Οι Reds δεν αντιμετωπίζουν νέα αγωνιστικά προβλήματα και ο Virgil van Dijk αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος και να ξεκινήσει βασικός. Έτοιμος για το αυριανό ματς είναι και ο Xherdan Shaqiri.

Κανονικά προπονείται ο Joe Gomez, ωστόσο πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί αύριο βράδυ από τον Klopp, κάτι που σημαίνει πως στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσει ξανά ο Joel Matip και ο Virgil van Dijk. Αλλαγή δεν θα υπάρξει ούτε στα άκρα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα προχωρήσει σε αλλαγές ο Γερμανός τεχνικός με τον Fabinho να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει. Δύσκολα θα μείνει στον πάγκο ο Gini Wijnaldum, ενώ όλα είναι ανοιχτά για την τρίτη θέση του κέντρου.

Η επιθετική τριάδα θα αποτελείται ξανά από τους Salah, Mane και Firmino.

Στην 16η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η αυριανή αντίπαλος των Reds, Southampton, όμως μετρά 3 νίκες στα 4 τελευταία της παιχνίδια και 2 συνεχόμενες. Έχει εμφανής βελτίωση με τον Hasenhuttl, τον οποίο και εκτιμάει αρκετά ο Jürgen Klopp και τον γνωρίζει από το κοινό τους πέρασμα από την Γερμανία.

Από πλευράς Saints δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Danny Ings, καθώς τη φετινή σεζόν αγωνίζεται ως δανεικός στη Southampton από τη Liverpool. Τραυματίες παραμένουν οι Obafemi και Lemina, ενώ οι Shane Long και Jannik Vestergaard προπονήθηκαν κανονικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι έτοιμοι να επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Liverpool είχε επικρατήσει εύκολα των Saints με 3-0.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Paul Tierney.

Στατιστικά στοιχεία: 

  • Τρείς συνεχόμενες νίκες έχουν οι Reds κόντρα στους Saints με συνολικό σκορ 8-0.
  • Οι Reds δεν έχουν δεχθεί γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος με την Southampton.
  • Η Southampton χρειάζεται 3 πόντους, για να φτάσουν τους 36, δηλαδή όσους είχε συγκεντρώσει σε ολόκληρη τη φετινή σεζόν.
  • Χωρίς ήττα η Liverpool στα τελευταία της 13 ματς.
  • Ο Mo Salah δεν έχει σκοράρει για 8 συνεχόμενους αγώνες.
  • Δύο γκολ χρειάζεται ο Firmino, για να φτάσει τα 50 και ένα ο Mo Salah.
  • Η ομάδα του Klopp έχει κρατήσει 17 φορές ανέπαφη την εστία της φέτος.
  • Ο Ward-Prowse έχει σκοράρει σε 4 από 5 εντός έδρας ματς των Saints μέσα στο 2019.
Η Liverpool δοκιμάζεται στο St Marys’ το βράδυ της Παρασκευής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com