Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσα πλήρωσε η Liverpool στους ατζέντηδες το 2018

Πόσα πλήρωσε η Liverpool στους ατζέντηδες το 2018

Τρελά λεφτά πλήρωσαν στους ατζέντηδες οι σύλλογοι της Premier League και η Liverpool το 2018, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Times. Το πιο μεγάλο ποσό το πλήρωσε η ομάδα μας, ενώ το συνολικό κόστος ξεπέρασε τα 250 εκατομμύρια λίρες.

Οι Reds πραγματοποίησαν πέντε μεταγραφές το 2018. Πρώτα ήταν η μεταγραφή του Virgil van Dijk τον Γενάρη από την Southampton και έπειτα των Naby Keita, Xherdan Shaqiri, Fabinho και Alisson Becker το καλοκαίρι. Για τις μεταγραφές αυτές χρειάστηκαν να πληρωθούν 43 εκατομμύρια λίρες σε ατζέντηδες.

Δεν έχει διευκρινιστεί, αν το ποσό αφορά μόνο αγορές παικτών ή και ανανεώσεις συμβολαίων η ακόμα και πωλήσεις.

Θυμίζουμε, πως στις αρχές του 2018 η Liverpool  παραχώρησε τον Coutinho στην Barcelona, ενώ ανανέωσε τα συμβόλαια των Jordan Henderson, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Joe Gomez και Sadio Mane μεταξύ άλλων.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Chelsea με £26.9 εκατομμύρια, τρίτη η Manchester City με £24.1, τέταρτη η Manchester United με £20.8, πέμπτη η Everton με £19.1, ενώ Arsenal και Tottenham βρίσκονται στην όγδοη και την έννατη θέση αντίστοιχα με £11 εκατομμύρια.

Υπάρχει όμως πρόθεση και διαθέση να σταματήσουν οι ατζέντηδες να πληρώνονται τόσο ακριβά και ήδη η FIFA και η Premier League βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Alisson αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com