Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mane παίκτης του μήνα για τη Liverpool!

Ο Mane παίκτης του μήνα για τη Liverpool!

Δεν θα μπορούσε να ήταν κανείς άλλος! Ο Sadio Mane είναι ο παίκτης του μήνα της Liverpool για τον Μαρτίο και απολύτως δίκαια.

Ο Σενεγαλέζος ήταν ασταμάτητος τον προηγούμενο μήνα και σκόραρε 5 γκολ σε διάστημα μιας εβδομάδας. Τα δύο πρώτα ήταν στη νίκη με 4-2 επί της Burnley, αμέσως μετά στην μεγάλη πρόκριση μέσα στο Μόναχο με 1-3 και το τελευταίο του ήταν στο διπλό επί της Fulham με 1-2 στο Craven Cottage.

Ο Sadio έχει φτάσει πλέον τα 17 γκολ στην Premier League και εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή διεκδικεί και το βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Ο Mane παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μετά την παραλαβή του βραβείου του:

“ Ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες για εμένα και για την ομάδα, γιατί παίξαμε πολύ καλά και κερδίσαμε σχεδόν όλα τα παιχνίδια. ”

“ Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να λαμβάνεις το βραβείο μετά από ψηφοφορία των οπαδών της ομάδας. Εγώ αυτό που κάνω είναι τα δίνω όλα σε κάθε ματς και να βοηθώ την ομάδα μου να παίρνει τις νίκες με γκολ και ασίστ. Ανυπομονώ για τις επόμενες μας νίκες.”

Για το γκολ του κόντρα στη Bayern πρόσθεσε: 

“ Στην αρχή ήθελα να δοκιμάσω να σκάψω την μπάλα με τον δεξί, αλλά όταν είδα τον τερματοφύλακα να βγαίνει, άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να πάω προς τα αριστέρα. Είδα τους παίκτες να τρέχουν προς τη μπάλα, αλλά την έσκαψα και ήταν δύσκολο να την προλάβουν. ”

Ήταν απίστευτο το πρώτο γκολ του Mane στο Μόναχο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com