Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: “ Ολοκληρωμένος αμυντικός ο van Dijk ”

Matip: “ Ολοκληρωμένος αμυντικός ο van Dijk ”

Ο Matip πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο παιχνίδι με τη Southampton.

Δηλώσεις για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έκανε ο Joel Matip, αυτή τη φορά στο Premier League και μίλησε για τον Virgil van Dijk, τον οποίο έχει στο πλευρό του στο κέντρο της κόκκινης άμυνας και για τον τραυματισμό, που είχε αποκομίσει στον αγώνα με την Napoli στο Anfield για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League τον Δεκέμβρη.

Αναλυτικά για τον Virgil ο Matip είπε: 

“ Είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και πιστεύω πως όποιος βρίσκεται δίπλα του βελτιώνεται. Έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μας και είναι τιμή μας να τον έχουμε στην ομάδα μας. Είναι πραγματικά ένας ολοκληρωμένος αμυντικός. ”

“ Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία μαζί, αν και χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο, αλλά αυτό είναι λογικό, διότι κάθε αμυντικός κάνει διαφορετικά το κάθε πράγμα και έχει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Τώρα βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. ”

Για τον τραυματισμό του στο ματς με την Napoli: 

“ Τελικά δεν ήταν τόσο σοβαρός. Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου, πως πρέπει να βελτιώνομαι, οπότε είναι πολύ θετικό να παίζω, γιατί μόνο έτσι μπορώ να βελτιώνομαι.”

“ Είναι όμορφο να νικάς, αλλά όπως και να ‘χει πρέπει να βελτιώνεσαι συνεχώς, ώστε να διατηρήσεις την θέση σου στην ομάδα. ”

Ο Matip για van Dijk και τον τραυματισμό του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com