Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τι είπε ο Virgil van Dijk για τον τραυματισμό του

Τι είπε ο Virgil van Dijk για τον τραυματισμό του

Από βέβαιο γκολ έσωσε τη Liverpool ο Virgil van Dijk στον χθεσινό αγώνα με την Tottenham, όταν οι Spurs βγήκαν στην κόντρα με τους Son και Sissoko και οι Reds είχαν μόνο τον Ολλανδό στην άμυνα.

Ο Virgil μάρκαρε εξαιρετικά, άφησε στον Γάλλο μέσο ελεύθερο μόνο το αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα να σουτάρει ψηλά, ωστόσο στο τελείωμα της φάσης οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να αποκομίσει έναν μικροτραυματισμό ο van Dijk.

Ο διεθνής στόπερ μίλησε για το πρόβλημά του και είχε καλά νέα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με την Southampton.

Ο Virgil είπε τα εξής για την φάση με τον Sissoko και το χτύπημα που δέχθηκε: 

“ Νομίζω πως ο Sissoko είναι δεξιοπόδαρος, οπότε όταν τον είδα να τρέχει, σκέφτηκα να του αφήσω ελεύθερο το αριστερό πόδι, ώστε να σουτάρει με αυτό. ”

“ Αν η μπάλα πήγαινε στον Son, πιστεύω πως θα σκόραρε. Ο Sissoko με το αριστερό ήταν δύσκολο να νικήσει τον Alisson. Αυτή ήταν η μόνη μου σκέψη εκείνη τη στιγμή. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, τραυμάτισα τον αστράγαλό μου στη συγκεκριμένη φάση, αλλά άξιζε. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. ”

Αν πιστεύει πως θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Παρασκευής: 

“ Πιστεύω πως θα είμαι εντάξει. Προς το παρόν πονάω και θα πρέπει να το κοιτάξουμε, αλλά θα είμαι καλά την Παρασκευή και θα παίξω. ” Απάντησε ο van Dijk.

Ο van Dijk στην προθέρμανση του χθεσινού αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com