Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ίσως είχαμε περισσότερους βαθμούς, χωρίς προβλήματα ”

Klopp: “ Ίσως είχαμε περισσότερους βαθμούς, χωρίς προβλήματα ”

Τις τελευταίες του δηλώσεις πριν από τον αγώνα κόντρα στην Tottenham έκανε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και φυσικά αναφέρθηκε στην μάχη της Liverpool με την Manchester City για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Γερμανός τόνισε, πως αν η ομάδα δεν είχε προβλήματα, όπως πέρυσι οι Πολίτες θα είχε περισσότερους βαθμούς και θα ήταν πρώτη στην βαθμολογία.

“ Αν δεν είχαμε ορισμένα προβλήματα, ίσως είχαμε κερδίσει περισσότερους βαθμούς. Για παράδειγμα η City δεν είχε μεγάλα προβλήματα την περσινή σεζόν. ” Είπε ο Klopp.

“ Στη φετινή σεζόν περασάμε ορισμένες πανέμορφες στιγμές όλοι μαζί, αλλά επίσης δεχθήκαμε και μερικές δυνατές σφαλιάρες. Δεν είναι, ότι πανηγυρίζουμε με τις ήττες και δεν το κάναμε με την Βασιλεία ή το Κίεβο, αλλά είναι σημαντικό να μπορείς να διαχειριστείς τις ήττες σου. ”

“ Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, πρέπει να μαθαίνεις από αυτό και να προσπαθείς ξανά. Να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη και να τα διορθώσεις. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

“ Φέτος δεν έχουμε κάνει πολλές ήττες, αλλά έχουμε προσπαθήσει να μάθουμε από κάθε μια από αυτές. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά έχουν προσπαθήσει και έχουν καταφέρει να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες. ”

“ Δεν μας επιτρέπεται να νιώσουμε πίεση. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό και εγώ δεν αισθάνομαι πίεση. Εμείς πρέπει απλά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να μην φοβηθούμε. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Πανέτοιμη για το ματς κόντρα στην Tottenham η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com