Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kuyt: “ Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες ”

Kuyt: “ Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες ”

O Kuyt παρότρυνε τους παίκτες της Liverpool να δώσουν τα πάντα

Συνέντευξη στην Liverpool Echo παραχώρησε ο πρώην παίκτης της Liverpool, Dirk Kuyt και μίλησε για την προσπάθεια των Reds να κατακτήσουν τον τίτλο της Premier League και για τους δύο Ολλανδούς της ομάδας, Gini Wijnaldum και Virgil van Dijk, τους οποίους και γνωρίζει.

Αναλυτικά για τους δύο Ολλανδούς ανέφερε: 

“ Ο Virgil και ο Gini κάνουν σπουδαία δουλειά στην ομάδα. Ο κόσμος μιλάει για τους επιθετικούς της ομάδας, όμως η πραγματική μας δύναμη είναι στην άμυνα και στο κέντρο (θέση των van Dijk και Wijnaldum). ”

“ Ο Virgil τα έχει πάει εξαιρετικά και όλοι εμείς στην Ολλανδία τον υποστηρίζουμε. Αρκετός κόσμος τον στηρίζει και ανάμεσά του είμαι εγώ, η οικογένειά μου και τα παιδιά μου.”

“ Ήμασταν εδώ (στο Liverpool) για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League με την Napoli και τα παιδιά μου συνάντησαν και γνώρισαν τον Virgil. ” Είπε ο Kuyt.

Μετά ρωτήθηκε για την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα: 

“ Οι δύο Ολλανδοί έχουν κάνει φοβερή δουλειά, αλλά όλη η συγκέντρωση του κόσμου, όπως είναι λογικό βρίσκεται στους τελευταίους της σεζόν. ”

“ Η ομάδα το προσπαθεί και τα δίνει όλα, για να καταφέρει τον σκοπό της. Δεν παίζουν μόνο 11 παίκτες. Την διαφορά μπορεί να την κάνει και ένας παίκτη, που θα αγωνιστεί μόνο μια φορά. ”

“ Ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρεις. Μπορεί να τον κρίνει μια πολύ μικρη λεπτομέρεια στο τέλος. Δεν χρειάζεται να το πω στο προπονητικό team και στους παίκτες, διότι είμαι σίγουρος πως διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και το γνωρίζουν ήδη. ”

“ Εγώ θα τους ευχηθώ καλή τύχη και θα τους υποστηρίζω σε κάθε αγώνα από την Ολλανδία. Η ομάδα αξίζει τρόπαια. Το αξίζουν οι οπαδοί και ο σύλλογος και ελπίζω να το καταφέρουν. ”

Πάντα κοντά στην ομάδα ο Dirk Kuyt.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com