Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε στο Champions League ”

Klopp: “ Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε στο Champions League ”

Να αποφορτίσει τους παίκτες του και να πάρει την πίεση από την ομάδα και από τους οπαδούς προσπάθησε ο Jürgen Klopp στο πρώτο μέρος των δηλώσεών του που έκανε στα Αγγλικά media το βράδυ της Παρασκευής.

Για τον λόγο αυτό, τόνισε πως ο βασικός στόχος της σεζόν ήταν να βγει η ομάδα ξανά στο Uefa Champions League και αν το καταφέρει αυτό, θα θεωρηθεί ως επιτυχία.

Για την κατάσταση των παικτών του δήλωσε: 

“ Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσω στους παίκτες μου για κίνητρο και να προσπαθήσω να τους το παρέχω. Είναι όλοι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Είχαμε μια καλή προπόνηση χθες με 21 παίκτες και πήραν μέρος ακόμη 2 παιδιά. Συνήθως συμμετεχουν 5 ή 6. ” Είπε πρώτα ο Klopp.

“ Αυτό σημαίνει πως έχουν όλοι επιστρέφει και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο χορτάρι. Πρέπει απλά να είναι ήρεμοι και σταθεροί στην απόδοσή τους. Δεν χρειάζεται να τρελαθούν, χρειάζεται να προσπαθήσουν όσο προσπαθούν από την αρχή της σεζόν. Όταν έχουμε την μπάλα, να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε και όταν δεν την έχουμε, να παίζουμε άμυνα με κάθε τρόπο. ”

Για το αν παίζει ρόλο, που είναι η πρώτη φορά που κάνει πρωταθλητισμό το συγκεκριμένο ρόστερ: 

“ Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά. Θα ήταν καλύτερα, αν το είχαμε κάνει και πέρσι; Ίσως, αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε αυτό. ”

“ Για τους περισσότερους παίκτες της City η περσινή ήταν η πρώτη τους φορά και φέτος η δεύτερη. Δεν μπορείς να το αγοράσεις αυτό. Μπορείς να αγοράσεις παίκτες, οι οποίοι έχουν κερδίσει πρωταθλήματα. Δεν το σκεφτόμαστε και δεν ξέρει αν αποτελεί πλεονέκτημα για την Manchester City. ”

Τέλος, για τον βασικό στόχο της σεζόν ο Klopp τόνισε: 

“ Δεν συγκρίνω σεζόν, αλλά θα είναι τεράστιο επίτευγμα, αν συμμετάσχουμε στο Champions League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον σύλλογο. Χρειαζόμαστε τα χρήματα, για να κάνουμε τις δουλείες μας. Θα είναι υπέροχο, αν το καταφέρουμε. ”

“ Η πορεία μας στο Champions League είναι επιτυχημένη ως τώρα. Θα είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για εμάς τη φετινή σεζόν. Δεν ξέρω πόσους πόντους χρειαζόμαστε, για να το καταφέρουμε. Παλεύουμε όλη τη σεζόν γι’ αυτό. ”

“ Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, αλλά δεν πανηγυρίζουμε ακόμα. Ο κόσμος φυσικά και δεν θα είναι ευχαριστημένος, αν βγούμε μόνο στο Champions League. Μας θέλει πρωταθλητές και το ίδιο θέλουμε και εμείς, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα. ”

Το Champions League αποτελεί το πιο σημαντικό επίτευγμα για τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com