Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του Lallana

Ο Klopp μίλησε για την αγωνιστική άνοδο του Lallana

O Klopp με τον Adam Lallana, ο οποίος είναι ένας από τους αμφίβολους για το παιχνίδι με την Crystal Palace.

Εμφανώς βελτιωμένος είναι στα τελευταία του παιχνίδια με τη Liverpool ο Adam Lallana και δείχνει πως είναι εδώ και μπορεί να βοηθήσει τη Liverpool να πετύχει τους στόχους της σε Αγγλία και Ευρώπη με την συμμετοχή του στα τελευταία κρίσιμα ματς.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τον Adam, στον οποίο έχει και ιδιαίτερη αδυναμία και είπε τα καλύτερα, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει, εξάλλου το αξίζει διότι ο Άγγλος μέσος είναι ένας τρομερά ταλαντούχος παίκτης.

Για τους τραυματισμούς ο Klopp δήλωσε: 

“ Όταν τραυματίζεται ένας παίκτης, ποτέ δεν είσαι χαρούμενος. Χαμογελάς, όμως όταν επιστρέφει. Θα υπάρξουν και πισωγυρισμάτα και δύσκολες μέρες, τα παιδιά όμως είναι πολύ δυνατά και μπορούν να το ξεπεράσουν. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. ”

Για τον Adam Lallana:

“ Είναι απλά απόλαυση να παρακολουθείς έναν παίκτη με την ικανοτήτα και την τεχνική του Adam Lallana, όταν εκείνος βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και πατάει ξανά χορτάρι. Πάντα ήταν εξαιρετικός και ποτέ κανείς δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για εκείνον. ”

“ Ο Adam βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία. Είναι σε καλή κατάσταση και είναι ένας φανταστικός παίκτης. Αυτό που περίμενε τόσο καιρό ήταν να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτό μπορεί μόνο να το εκτιμήσεις. ”

“ Το είδατε ( ότι έχει επιστρέψει ο Lallana) στον αγώνα με την Bunrley. Είχαμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς και ο Adam ήταν ο καλύτερος παίκτης. ”

“ Όλοι οι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν πως βλέπω τι συμβαίνει στην προπόνηση και κρίνω σωστά. Ισχύει και για τον Adam και για όλους.”

Ο Lallana έχει ανέβει και θα βοηθήσει τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com