Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Baresi: “ Δεν θα πάρει το Champions League η Liverpool ”

Baresi: “ Δεν θα πάρει το Champions League η Liverpool ”

Η Milan θα συμμετάσχει και φέτος στο International Champions Cup και ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ιταλικής ομάδας, Franco Baresi μίλησε στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του πρόγραμματος της καλοκαιρινής διοργάνωσης.

Αρχικά του ζητήθηκε να ονομάσει τον καλύτερο στόπερ του κόσμου: 

“ Είναι πολύ δύσκολο να διαλέξεις ποιος είναι ο καλύτερος στόπερ του κόσμου. Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί στόπερ. Ο van Dijk είναι πολύ δυνατός αμυντικός. Είναι πολύ καλός παίκτης και έχει καταφέρει να αλλάξει όλη τη Liverpool. ” Είπε ο Baresi.

“ Έλεγχει την μπάλα με έναν εξαιρετικό τρόπο και αυτό τον κάνει να βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο. Ο De Ligt είναι ένας ακόμη πολύ καλός κεντρικός αμυντικός και μου αρέσει, αλλά και η Ιταλία έχει παράδοση στους αμυντικούς. ”

“ Τώρα έχουμε τον Alessio Romagnoli, ο οποίος έχει βελτιώθει αρκετά τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη Milan και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Θα βοηθήσει και την Εθνική Ιταλίας. ”

Έπειτα ρωτήθηκε για την κλήρωση των προημιτελικών του Uefa Champions League: 

“ Η κλήρωση έχει κρατήσει τις μεγάλες ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Είναι δύσκολο να μπορέσω να προβλέψω τον νικητή της διοργάνωσης, αλλά θα πω την Barcelona ή την Manchester City. ”

“ Δεν πρέπει επίσης να ξεγράφουμε την Juventus. Έχει κάνει πολλές ανατροπές στο παρελθόν και έχει πάθος και θέληση για το τρόπαιο. ” Έκλεισε ο Baresi.

Αρέσει ο van Dijk στον Baresi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com