Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diao: “ Όλοι είμαστε Liverpool στη Σενεγάλη ”

Diao: “ Όλοι είμαστε Liverpool στη Σενεγάλη ”

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του διανύει ο Sadio Mane και έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλούς νέους οπαδους της Liverpool στην γενέτειρά του, την Σεναγάλη, όπως δήλωσε ο παλιός μέσος των Reds, Salif Diao.

Ο Salif μίλησε αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αποκάλυψε πως όλη η Σενεγάλη υποστηρίζει τη Liverpool, λόγω του Sadio Mane.

“ Στη Σενεγάλη όλοι υποστηρίζουμε τη Liverpool. Εδώ στη Σενεγάλη είμαστε όλοι περήφανοι με τον Sadio. Έχει σπάσει πολλά ρεκόρ και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Αυτό γίνεται και στην υπόλοιπη Αφρική. Στηρίζουν την προσπάθεια του Sadio. ”

“ Οι καλές εμφανίσεις του Sadio χαροποιούν ολόκληρη την Αφρική. Ο κόσμος ίσως δεν μπορεί να το καταλάβει, αλλά είναι πολύ σημαντικός για τον κόσμο εδώ. Όταν κερδίζει η Liverpool και σκοράρει ο Mane, όλη η Σενεγάλη νιώθει ένα μέρος της ομάδας και της νίκης. ”

“ Βλέπεις τον κόσμο να συζητάει για τη Liverpool εδώ. Λένε, ότι κερδίσαμε την Manchester United και θα θέλαμε να αγοράσουμε αυτόν τον παίκτη για την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος εδώ μιλάει ακριβώς σαν να είναι η δική του ομάδα η Liverpool. ”

“ Η Σενεγάλη για δύο ή τρείς ώρες ξεχνάει τα προβλήματά της και παρακολουθεί τον αγώνα της Liverpool. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό. ” Ολοκλήρωσε ο Diao.

Έχει κάνει κόκκινη την Σενεγάλη ο Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com