Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Garcia: “ Εξαιρετικός φέτος ο Mane ”

Luis Garcia: “ Εξαιρετικός φέτος ο Mane ”

Ο Sadio Mane βρίσκεται σε μια τρομερή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες και δεν σταματάει να σκοράρει, μάλιστα το έκανε και με την Εθνική Σενεγάλης το βράδυ της Τρίτης στο φιλικό με Μάλι.

Για τον εξτρέμ των Reds μίλησε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Luis Garcia στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, Liverpoolfc.com και τον χαρακτήρισε ως εξαιρετικό την φετινή σεζόν με την κόκκινη φανέλα.

“ Ο Mane είναι εξαιρετικός σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ήταν και στα τελευταία πολύ δύσκολα ματς, όταν δηλαδή τον χρειάστηκε η ομάδα. ” Τόνισε ο Luis Garcia.

“ Στα τελευταία παιχνίδια οι αντίπαλοι ήταν όλοι πίσω στην άμυνα και δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Εκείνος όμως ήταν και πάλι εξαιρετικός. Πολύ γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και με καλή τεχνική. Είναι φανταστικός. ”

“ Μερικές φορές στο παρελθόν είχε μερικές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερνε να σκοράρει, τώρα όμως σκοράρει σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί είναι απόλυτα συγκεντρωμένος. Γνωρίζει πως η ομάδα έχει ανάγκη τα γκολ του και πλέον η ομάδα μπορεί να στηρίζεται πάνω του για το σκοράρισμα. ”

Ο Sadio Mane έχει φτάσει τα 17 γκολ στην Premier League και είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ πίσω μόνο από τον Sergio Aguero.

Εξαιρετικό χαρακτήρισε τον Mane ο Luis Garcia.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com