Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino και Mane σκόραραν και έκαναν την ανατροπή για τις χώρες τους! (Vid)

Firmino και Mane σκόραραν και έκαναν την ανατροπή για τις χώρες τους! (Vid)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίκτες της Liverpool δεν σταμάτανε ποτέ και ούτε οι καλές τους εμφανίσει. Roberto Firmino και Sadio Mane αγωνίστηκαν για Βραζιλία και Σεναγάλη αντίστοιχα το βράδυ της Τρίτης και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ο Bobby αντιμετώπισε την Εθνική ομάδα της Τσεχίας σε φιλικό αγώνα και ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό σε 1-1. Εν τέλει, η Σελεσάο έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με σκορ 1-3 με δύο γκολ του Gabriel Jesus, ο οποίος είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή στη θέση του Coutinho. Ο επιθετικός των Reds ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 87’ από κεντρικό μέσο της Liverpool, Fabinho.

Δίχτυα βρήκε και ο Sadio Mane και επιβεβαίωσε ξανά, πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ο Mane δεν ξεκίνησε βασικός στην φιλική αναμέτρηση με το Μάλι, ωστόσο πέρασε ως αλλαγή στο 76’ και άλλαξε όλο τον αγώνα.

Πρώτα με το γκολ του στο 87ο λεπτό και έπειτα με την ασίστ που έδωσε στον Konate, για να γράψει εκείνος το τελικό 2-1 και να δώσει την φιλική νίκη στην Εθνική ομάδα της Σεναγάλης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη της Βραζιλίας επί της Τσεχίας:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com