Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk: “ Δεν είναι εύκολη η κλήρωση με την Porto ”

Van Dijk: “ Δεν είναι εύκολη η κλήρωση με την Porto ”

o Virgil van Dijk.

Liverpool και Porto θα τεθούν αντιμετώπες σε 13 μέρες για την προημιτελική φάση του Uefa Champions League σε ακριβώς 13 ημέρες και ο Virgil van Dijk είπε το αυτονόητο για την κλήρωση με τους Πορτογάλους : πως δεν πρόκειται για μια εύκολη κλήρωση, δηλαδή την αλήθεια.

Καμία κλήρωση στην κορυφαί Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν θα πρέπει να θεωρείται εύκολη και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ολλανδός διεθνής.

Ο Virgil ρωτήθηκε για τους φετινούς στόχους της Liverpool: 

“ Στη Liverpool βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ακριβώς εδώ που θέλουμε να είμαστε. Όλα είναι θετικά στην ομάδα. ”

“ Είμαστε στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League. Θα είναι πολύ δύσκολο μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι τέλους και για τις δύο διοργανώσεις. Πλέον έχουμε εμπειριά από την περσινή μας πορειά μέχρι τον τελικό του Champions League και θα μας βοηθήσει, αλλά δεν μπορεί να μας εγγυηθεί κάτι. ” Απάντησε ο van Dijk.

Για την κλήρωση με την Porto στους 8: 

“ Ο κόσμος λέει, πως η κλήρωση με την Porto είναι η πιο εύκολη κλήρωση όλων των εποχών, αλλά δεν είναι. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, για να αντιμετωπίσεις και πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Για κάποιο λόγο βρίσκονται στα προημιτελικά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. ”

Ο Virgil van Dijk για την κλήρωση με την Porto.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com