Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάρια για αποχώρηση Keita

Σενάρια για αποχώρηση Keita

Για αποχώρηση του Naby Keita από τη Liverpool έκανε λόγο ένα τελείως αβάσιμο δημοσίευμα του TeamTalk χθες το βράδυ.

Οι πήγες του Αγγλικού μέσου ανέφεραν, πως η Bayern Munich και η Borussia Dortmund έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον μέσο από του Γουινέα και τον έχουν στη λίστα τους και θα κινηθούν για την απόκτησή του το καλοκαίρι με ένα ποσό μόλις 10 εκατομμύρια κάτω από εκείνο που δαπάνησαν οι Reds, για να τον κάνουν δικό τους.

Φυσικά και θέμα αποχώρησης Keita δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει. Ο διεθνής κεντρικός θα φοράει την κόκκινη φανέλα και την επόμενη σεζόν και αυτό θα συμβεί, διότι ο Jürgen Klopp τον πιστεύει πολύ και τον υπολογίζει κανονικά για την επόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως του χρόνου ο Naby μπορεί εμφανιστεί τελείως διαφορετικός και κάνει την διαφορά για τη Liverpool. Εξάλλου, ήταν πολύ θετικός στις τελευταίες του εμφανίσεις με τους Reds και ακόμα προσαρμόζεται στην Αγγλία και παρακολουθεί μαθήματα, για να μάθει την γλώσσα.

Ο Klopp πάντα δίνει τον απαιτούμενο χρόνο στους παίκτες της ομάδας, για να προσαρμοστούν. Το έκανε και πέρυσι με τον Andrew Robertson και φέτος με τον Fabinho και θα το πράξει και με τον Naby Keita.

Δεν φεύγει από το Anfield ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com