Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 25/3/2006 Άλλη μία εντυπωσιακή νίκη επί της Everton (vid)

Σαν σήμερα: 25/3/2006 Άλλη μία εντυπωσιακή νίκη επί της Everton (vid)

Σαν σήμερα το 2006, η Liverpool θα σημειώσει άλλη μια εντυπωσιακή νίκη με 3-1 επί της Everton στo Anfield, σε παιχνίδι για την Premier League.

Σε εκείνο το παιχνίδι με ειδική άδεια οι Steven Gerrard  και James Beattie φόρεσαν φανέλες με ειδικούς αριθμούς στη πλάτη (08), για να προωθήσουν το ότι το Liverpool θα ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2008.

Για την ιστορία του παιχνιδιού, ο Steven Gerrard αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες νωρίς, με τον Andy van der Meyde να αποβάλλεται με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Xabi Alonso.

Ο Phil Neville με αυτογκόλ άνοιξε το σκορ για τους Reds στο 45′, ο Luis Garcia με εξαιρετική λόμπα έκανε το 2-0 στο 47′ από ασίστ του Peter Crouch, το οποίο ήταν το υπ΄αριθμόν 500 εντός έδρας γκολ της Liverpool στην Premier League, ενώ ο Tim Cahill έκανε το 2-1 (61′) και ο Harry Kewell έκανε το 3-1 για τους «Κόκκινους» με ένα από τα γνωστά του απίστευτα σουτ στο 84′.

Στο Anfield βρέθηκαν 44.923 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Phil Dowd.

Στο 11′:36″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds. Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει το link, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 25/3/2006 Άλλη μία εντυπωσιακή νίκη επί της Everton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com