Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: “ Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο Klopp ”

van Dijk: “ Μου δίνει αυτοπεποίθηση ο Klopp ”

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του στο Premier League Show ο κεντρικός αμυντικός των Reds, Virgil van Dijk μίλησε για τον Jürgen Klopp και εξήγησε πως ο Γερμανός προπονητής τον βοηθάει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση καη ψυχολογία.

“ Ο προπονητής είναι σκληρός μαζί μου, αλλά μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση όποτε την χρειάστηκα. Γνωρίζει, ότι μπορώ να βελτιώσω ακόμα πολλά πράγματα. ”

“ Είναι πολύ παθιασμένος και σου λέει πάντα την αλήθεια και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει αρκετά σε εκείνον. Επίσης αυτό αρέσει και στους περισσότερους παίκτες. Έχουν υπάρξει ορισμένες συναντήσεις μαζί του κατά την διάρκεια της σεζόν, στις οποίες εμφανίστηκε αρκετά θυμωμένος. ” Δήλωσε ο Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός διεθνής αναφέρθηκε και στην θέση του (κεντρικός αμυντικός): 

“ Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός και κάποιες φορές πρέπει να καταφέρνω να ρίχνω τον ρυθμό του αγώνα και άλλες φορές να προσπαθώ να δώσω ταχύτητα στο παιχνίδι μας. ”

“ Εμείς με τον τρόπο παιχνιδιού μας μπορούμε να δημιουργούμε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο με τις αντεπιθέσεις μας. Προσπαθούμε να κερδίζουμε συνέχεια την μπάλα. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη, ο οποίος να μπορεί να δώσει ηρεμία στο παιχνίδι μας ”

“ Εννοείται πως υπάρχει πίεση και άγχος στην προσπάθεια που κάνουμε, όμως εμείς θέλουμε να το απολαμβάνουμε. Εγώ προσωπικά απολαμβάνω κάθε λεπτό των αγώνων. ”

Ο Virgil van Dijk με τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com