Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: “ Ο καλύτερος στόπερ του κόσμου ο van Dijk ”

Carragher: “ Ο καλύτερος στόπερ του κόσμου ο van Dijk ”

O Jamie Carragher στο πρόσφατο φιλικό στο Anfield ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και αυτούς της Milan.

Στο Anfield επέστρεψε χθες και ο παλαίμαχος στόπερ της Liverpool, Jamie Carragher και με αφορμή την επιστροφή του στα γήπεδα παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για τον Virgil van Dijk και για την προσπάθεια των Reds να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Carragher ρωτήθηκε αν πιστεύει πως ο Virgil είναι ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός της Ευρώπης: 

“ Ναι, το πιστεύω. Με τις φετινές του εμφανίσεις μπορούμε να πούμε, πως είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League. Θα μείνω έκπληκτος, αν δεν κερδίσει το βραβείο του πολυτιμότερου της Premier League. ”

“ Όταν ήρθε ο κόσμος δεν έβλεπε με καλό μάτι το ποσό που δαπανήθηκε για την μεταγραφή, αλλά τώρα και με τα διπλά δεν θα τον πούλαγε η ομάδα. Είναι σε μια πολύ καλή ηλικία και όπως γνωρίζουμε, οι κεντρικοί αμυντικοί παίζουν ποδόσφαιρο περισσότερα χρόνια. Ελπίζω να τον έχουμε εδώ για ολόκληρη την επόμενη δεκαετία. ” Απάντησε ο Carragher.

Για την μάχη του τίτλου: 

“ Η Liverpool και η City βρίσκονται σε καλές θέσεις αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά τη συγκεκριμένη στιγμή ανάμεσα στις δύο ομάδες. ”

“ Η City πήρε το πρωτάθλημα και πέρυσι, οπότε θα μπορούμε να την χρίσουμε ως το φαβορί. Αν, όμως η Liverpool κερδίσει τα επόμενα 3 ή 4 παιχνίδια της θα είναι εκείνη το φαβορί. Έχει μια καλή ευκαιρία για τον τίτλο.”

Τα καλύτερα είχε να πει ο Carragher για τον Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com