Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έρχεται για Mane ο Zidane;

Έρχεται για Mane ο Zidane;

Zidane και Mane στο Κίεβο.

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Sadio Mane και από ότι φαίνεται έχει μπει για τα καλά στο μάτι του προπονητή της Real Madrid, Zinedine Zidane.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επαναπρόσληψη του στον πάγκο των Μαδριλέων το δίκτυο, El Chiringuito είχε αποκαλύψει τη λίστα των μεταγραφών που θα ήθελε ο Γάλλος τεχνικός και πριν από λίγες ώρες ήρθε και το France Football να επιβεβαιώσει την περίπτωση του Sadio Mane.

Ο Zizou φέρεται να ενδιαφέρεται ζεστά για τον Σεναγελέζο εξτρέμ και δεν αποκλείται να καταθέσει πρόταση κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, για να τον κάνει δικό του.

Ο παίκτης όμως δεν είναι προς πώληση και όχι μόνο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μονάδες του συνόλο του Jürgen Klopp, αλλά και υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Liverpool τον περασμένο Νοέμβρη, το οποίο θα τον κρατήσει στο Anfield για πολλά ακόμη χρόνια.

Επίσης, είναι σημαντικό πως ίδιος είναι χαρούμενος στη Liverpool και έχει δηλώσει πολλές φορές, πως ο μόνος του στόχος είναι να πανηγυρίσει το πρώτο του τρόπαιο με την κόκκινη φανέλα.

Στο στόχαστρο του Zidane ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com